IKT műhely - IKT az osztályomban

(videó)  angol gyűjtőnevek (kollektív főnevek) helyes használata - angol nyelvtan haladóknak

Hogyan használjuk helyesen az angol gyűjtőneveket (kollektív főneveket). Adam, az angol anyanyelvi tanár ebben a pár perces videóban rendet tesz a fejedben az olyan kollektív főnevek használatában, mint a police, staff, couple, team stb.

Bővebben...

IKT műhely - IKT az osztályomban

(videó) Az a fránya

Ebben a videóleckében Adam segít neked, hogy az angol even szó helyes használatával gyarapítsd középfokú nyelvizsgához, érettségihez szükséges szókincsedet.

Bővebben...

Műhely - Pályázatok

Egzotikus tanulmányi ösztöndíj pályázatok külföldre

Szívesen elmenekülnétek a tél elől. Ma olyan ösztöndíjprogramokat ajánlunk nektek, amelyekkel egzotikus - vagy egész egyszerűen: meleg - helyen tanulhattok.

Bővebben...

IKT műhely - IKT az osztályomban

A legjobb ingyenes angol nyelv online tanulási weboldalak

Nyelvtanulás online: Duolingo, Mywords, Forvo A Duolingo a világ legnépszerűbb oktatási alkalmazása, amelyet androidos készülékre és iPhone-ra is letölthettek, de használhatjátok a duolingo.com szolgáltatásait is.

Bővebben...

IKT műhely - IKT az osztályomban

(videó) Jelzők helyes sorrendje az angolban - írj és beszélj jól angolul!

Ebben az ingyenes videóban Adam az angol jelzők helyes sorrendjéről beszél és megmutatja, hogy mennyire mást jelenthet ugyanaz a mondat attól függően, hogy hová helyeztük a módosító jelzőt.

Bővebben...

IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

(videó) Dodol Locker: ingyenes képernyőzár app letöltése androidra

A Dodola Locker egy ingyenesen letölthető androidos képernyőzár alkalmazás, amellyel egyedivé tehetjük okostelefonunk zároló képernyőjét. Az ingyenes Dodola Locker androidos képernyőzár alkalmazás fantasztikus, kiváló minőségű háttérképeivel is kitűnik a hasonló alkalmazások közül: egyedülálló témák, beleértve a szép természetképeket, és más elegáns témákat, valamint az iOS stílusú témákat is.

Bővebben...

IKT műhely - Facebook

Megérkezett a Facebookra Paper hírolvasó

Elsőként Apple iOS-re fog elérhetővé válni a magazinszerű alkalmazás. Körülbelül két héttel ezelőtt felröppent a pletyka, miszerint a Facebook akár még januárban leleplezheti a Paper névre hallgató alkalmazását, amelyet a közösségi portálhoz kötődő hírolvasó programként jellemzett a forrás.

Bővebben...

Műhely - Pályázatok

Pályázat ingyens részvételre - Elsősegélynyújtás Oktatásáért Alapítvány

Az Elsősegélynyújtás Oktatásáért Alapítvány ingyenes részvételt biztosít egy fő számára a márciusi Elsősegélynyújtást oktató, akkreditált pedagógus továbbképzésre.

Bővebben...

IKT műhely - IKT az osztályomban

(videó) Tipp! Milyen angol nyelvtanulási módszert válasz személyiségedhez?

Tudtad, hogy a hatékony nyelvtanulás függ attól is, hogy személyiségednek megfelelő angol nyelvtanulási módszert választasz -e.

Bővebben...

IKT műhely - IKT az osztályomban

(videó) A leghasznosabb angol konyhai szavak, kifejezések gyakorlása

Tanuld meg a legfontosabb, leggyakoribb angol konyhai szavakat, kifejezéseket Ronnietól, aki ingyen segít neked alapvető konyhai szókincsed gyarapításában.

Bővebben...