IKT műhely - IKT az osztályomban

Innovatív vállalkozást indítanátok? Itt egy új lehetőség

Alex pár perces, ingyenes, kezdő angolosoknak készült online nyelvtani videójából megtudhatod, hogy mikor és hogyan használd helyesen a get dressed és a dress up igéket! Ezeknek a szavaknak a helytelen használata elég gyakori az angolul beszélők körében.

Bővebben...

IKT műhely - IKT az osztályomban

(videó) Igazi vagy hamis? 6 perc PC-s GTA 5

Hogyan javasoljunk valamit a hétköznapi társalgásban. Jade ebben az ingyens videó nyelvleckében bemutatja a javaslattétel kükönböző formáit és hasznos angol idiómákat is tanít.

Bővebben...

IKT műhely - IKT az osztályomban

(videó) Ingyen angol szókincs hanganyag - reakciók kifejezése

Milyen szuper hír. Ó, milyen szomorú... Ehhez hasonló, különböző emberi reakciókat kifejező szókincset tartalmaz ez a pár perces, ingyenes videó, amit ma Rebecca ad elő.

Bővebben...

IKT műhely - IKT az osztályomban

(videó) Angol alap és középfokú szókincs minimum - a pénz és vásárlás

Gyerünk vásárolni és beszéljünk a pénzről. Ebben az angol alap és középfokú szókincs minimum fejlesztő ingyenes videóleckében Ronnie-től megtudhatod, mit mondanak a natív angolok, a hosszú 5 dolllár 98 cent helyett.

Bővebben...

Hírek - IKT hírek röviden

(videó) Teszt - az olcsó ASUS Zenfone 5 az Xperia Z ellenében

Videó teszt arról, hogy vajon megéri-e az árát a felsőkategóriás Sony Xperia Z az olcsó ASUS Zenfone 5 okostelefonnal szemben.

Bővebben...

Műhely - Pályázatok

Amerikai gyakornoki programban való részvétel pályázat – A HAESF programja

A Hungarian-American Enterprise Scholarship Fund (HAESF) gyakornoki programja ismét nyitva áll a vállalkozókedvű és tehetséges fiatalok előtt.

Bővebben...

Hírek - IKT hírek röviden

Office 365-t is árul majd a GoDaddy tárhelyszolgáltató

Újabb módon próbál kisvállalati ügyfeleket szerezni a tárhelyszolgáltató. A Re/Code beszámolója alapján akcióba lendült a GoDaddy, ugyanis 12 millió ügyfelével a világ egyik legnagyobb domainnév regisztrátoraként és tárhelyszolgáltatójaként számon tartott vállalat a Microsofttal kötött stratégiai megállapodásának köszönhetően hamarosan üzleti Office 365 előfizetéseket is árul majd a kisvállalati ügyfelei számára.

Bővebben...

Számítógépek - Okostelefonok

Miért emészt fel több adatforgalmat az Android, mint a Windows Phone és az iOS?

Érdekes statisztikát tett közzé nemrégiben az Ericsson az egyes mobil operációs rendszerek adatforgalmazásának mértékéről.

Bővebben...

IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

Agent - ingyenes androidos app autóvezetőknek

Vannak olyan alkalmazások, amelyek annyira okosak, hogy öt különböző területen is hasznosak.

Bővebben...

IKT műhely - IKT az osztályomban

(videó) 10 érdekes, gyakori angol idióma, kifejezés kezdőknek a heaven szóval

Megmozgattál-e már eget-földet azért, hogy megtanulj jól angolul. Most Emmától, az angol anyanyelvű tanártól 10 percben tíz olyan gyakori angol idiómát, kifejezést tanulhatsz meg, amiben szerepel a heaven szó.

Bővebben...