Nyelvi laborok

Nyelvi-labor szoftverekNyelvi laborok - Interaktív Oktatástechnika Portál - Interaktív tábla, interaktív panel, digitális rajztábla, táblamásolók, digitális mikroszkóp, oktatási projektor, ultraközeli vetítés, szuperközeli projektor, dokumentumkamerák, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, PC és laptop, e-papír, digitális toll, digitális olvasóköny, webkamera, nyelvi laborork, interaktív tanterem, táblaszoftver, interaktív tananyag, pedagógus képzés - Információk egy fedél alatt www.iot.hu

A nyelvtanítás és -tanulás egy tipikus, interaktivitásra alapozott oktatási forma.

A nyelvi laborok az interaktív oktatástechnika egyéb eszközeivel kiegészítve, illetve a nyelvi laborok integrálódása az interaktív táblával és egyéb digitális taneszközökkel felszerelt oktatástechnikai közegbe új lehetőségeket kínál a nyelvoktatás területén.

Rovatunkban bemutatjuk a hazai nyelvi-labor rendszereket, szoftvereket és figyelemmel kísérjük fejlődésüket és fúziójukat az interaktív oktatástechnika egyéb eszközeivel.

Szoftverek - Nyelvi laborok

DDL - Önálló nyelvgyakorlás, tesztírás, szövegértés - Digitális nyelvi labor öt sebességben - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésA jó nyelvi labor szoftver ismérvei között ott kell, hogy legyenek a címben felsoroltak, de ehhez még minimum hozzájön az ónálló nyelvgyakorlás lehetősége és az egyszerű kezelhetőség is.

Az XCLASS DLL professzionális nyelvi labor mindezeknek jócskán megfelel, sőt túl is tesz azokon - állítják, akik már használják (videó a cikkben)...

Tovább

Szoftverek - Nyelvi laborok

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknakXCLASS nyelvi labor, 17 számítógép és egy modern oktatószoftver segíti mostantól a Szent Bazil Oktatási Központ oktatási munkáját.

Az oktatási központ igyekszik megfelelni a modern kor kihívásainak, ezért a tanulók az általuk választott angol vagy német nyelvet emelt óraszámban és csoportbontásban tanulhatják. 

Szoftverek - Nyelvi laborok

Sokoldalú, kreatív és izgalmas tanórák az XCLASS teremben

2009 tavaszán adták át a balatonkenesei Pilinszky János Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény számára az új XCLASS multimédiás oktatótermet. Azóta eltelt egy év, tanárok és diákok gazdagodtak különféle tapasztalatokkal. Az alábbiakban ezek közül olvashatunk néhányat...

Tovább

Szoftverek - Nyelvi laborok

XClass a dunaharaszti Hunyadi János Általános Iskolában - Esettanulmány

A nyolcadik osztályban mozgóképkultúra és médiaismeret tantárgy oktatásához is használják az XCLASS nyelvi labor és multimédiás oktatórendszert, hetente 20 órában. 25 számítógép + 1 tanári gép működik ebben a rendszerben...

Az IOT.hu kérdéseire Korbeli Ferencné, a Hunyadi János Általános Iskola tanára válaszol.

Tovább

Szoftverek - Nyelvi laborok

Világklasszis nyelvtanulási rendszer: SANAKO LAB 90

A SANAKO Lab 90 egy sokoldalú nyelvtanulási rendszer, amely csak egy számítógépet igényel – a tanárit.  A rendszer nyelvtanulásra készült beépített nyelvoktatási tevékenységekkel.

Tovább