Digitális tankönyvek

Digitális tankönyv - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt - ESZKÖZ - TANANYAG - KÉPZÉS - KÖZÖSSÉG - MŰHELY - INTERAKTÍV NAPTÁR és KATALÓGUSOK - Minden, amit az interaktív oktatástechnikáról tudni kell.
Nincs messze az idő, amikor a nehéz iskolatáskát egy könnyű kis táska váltja fel, amiben DIGITÁLIS TANKÖNYV lapul.

Rovatunkban bemutatjuk és nyomon követjük a már nálunk is szárnyait bontogató digitális tankönyvek világát. Első cikkek hamarosan.
Önnek van már tapasztalata, ötlete, tanácsa? Ossza meg másokkal is! Beszámolóját itt publikáljuk. Olvassa el szerkesztőségi levelünket.

Tananyag - Digitális tankönyvek

Digitális tankönyvek az i-padon - Bemutatkozott a Nemzeti Tanönyvkiadó iBooks családja A digitális tankönyveké a jövő! Nem is kell több bizonyíték erre, mint a hatalmas médiaérdeklődéssel kísért, az egri Eszterházy Károly Főiskola Gyakorlóiskolájában megtartott iBooks projekt bemutató, ahol a nyilvánosság előtt debütált a Nemzeti Tankönyvkiadó táblagépeken futtatható 11 digitális tankönyve, illetve maga a digitális tankönyv projekt, amely az Eszterházy Károly Főiskola és a Szinva internet Informatikai Kft. együttműködésével valósult meg.

Nézze meg rövid videó beszámolónkat a hazai IKT-val támogatott oktatás legújabb mérföldkövének számító eseményről

iBooks digitális tankönyvek a Nemzeti Tankönyvkiadótól

Bővebben...

Tananyag - Digitális tankönyvek

Próbálja ki az OK! online digitális tankönyv demo változatátKipróbáltuk és most 3 rövid képernyővideón bemutatjuk a Műszaki Kiadó OK online digitális tankönyveinek főbb funkcióit. Az online tankönyvbe szöveges és hangjegyzeteket tehetünk, a hotspotokra kattintva pedig érdekes és fontos tananyag kiegészítő tartalmakat nézhetünk meg.

Próbálja ki Ön is az online tankönyv demo változatát!...

Bővebben...