Alkotók

Közösség- Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt - ESZKÖZ - TANANYAG - KÉPZÉS - KÖZÖSSÉG - MŰHELY - INTERAKTÍV NAPTÁR és KATALÓGUSOK - Minden, amit az interaktív oktatástechnikáról tudni kell.
Minden közösségnek, szakmának vannak olyan elkötelezett hívei, akik már, és még akkor is szívvel-lélekkel visznek előre egy ügyet, amikor még, vagy már csak kevesen követik őket. Az ALKOTÓK rovatban olyan szakmabelieket mutatunk be, akik kiemelkedően sokat tettek a digitális írásbeliség, az új eszközök és módszerek bevezetése és használata terén.
Ön ismer ilyen személyt? Ismerjék meg mások is! Kérjük, Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet )'; document.write( '' ); document.write( addy_text30233 ); document.write( '<\/a>' ); //--> Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet , és szerkesztőségünk felveszi vele a kapcsolatot, hogy bemutathassuk őt a szélesebb publikumnak.

Közösség - Alkotók

Bambi-díj a Gates házaspárnak társadalmi szerepvállalásukért

Bill Gatest és nejét, Melindát is kitüntetik idén a Németországban az Oscar-díjjal egy szinten kezelt Bambival.

Bővebben...

Közösség - Alkotók

mit vegyünk fel a  Steve Jobs emléknapon?

Október 14. már két éve a nemzetközi Steve Jobs-emléknap.

Az Apple rajongóinak és/vagy Steve Jobs tisztelőinek fehér sportcipő, kék farmer és fekete, nyak nélküli felső hétfőre az előírás.

Bővebben...

Közösség - Alkotók

Steve Jobs különös étrendje

Egy éven át csak gyümölcsöket enni nem túl sokak által követett szokás.

Még ritkábban történik meg, hogy valaki a különös étrend jótékony higiéniai hatását feltételezve csak hetente egyszer fürödjön.

Bővebben...

Közösség - Alkotók

Steve Jobs-ra emlékeznek

2013. október 5-én van Steve Jobs halálának második évfordulója, melynek alkalmából az Apple jelenlegi feje, Tim Cook körbeküldött egy levelet a dolgozóknak.

Az almalogós vállalat atyjára emberek milliói gondolnak ma a világon, hiszen maradandót alkotott.

Bővebben...

Közösség - Alkotók

Meghalt a sikeres, de zsarnoki Nintendo vezér

Csütörtök reggel 85 éves korában meghalt Jamaucsi Hirosi, a Nintendo korábbi elnöke.

Jamaucsi 1949-ben vette át a Nintendo elnöki posztját a szélütést kapott nagyapjától.

 

Bővebben...