Blogok

Közösség- Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt - ESZKÖZ - TANANYAG - KÉPZÉS - KÖZÖSSÉG - MŰHELY - INTERAKTÍV NAPTÁR és KATALÓGUSOK - Minden, amit az interaktív oktatástechnikáról tudni kell.
A blog a közösségformálás modern eszköze. Számos, az interaktív oktatástechnikához kapcsolódó, vagy ahhoz kapcsolható blog létezik a neten. BLOGOK rovatunkban ilyen kis alkotói közösségeket, műhelyeket mutatunk be, hogy elősegítsük az érintett szakmabeliek könnyebb egymásra találását.
Járt már az Interaktív Oktatástechnika Portál blogján? Nézzen bele most, hogy mi folyik ebben a kötetlen hangnemű közösségi műhelyben!
Ön ismer ilyen blogot? Kérjük, Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet )'; document.write( '' ); document.write( addy_text20789 ); document.write( '<\/a>' ); //--> Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet , vagy mutassa be Ön a blogot.

Közösség - Blogok

Iskoláskorú lett az Egyszervolt.hu – belépő a digitális írástudás világábaIskoláskorú lett az Egyszervolt.hu – belépő a digitális írástudás világába

Szeptember első hete az iskolakezdésről szól, a második azonban már arról, hogy mihez kezdjen a tanuló a suli után. A különórák tengerében mindenképpen gondolni kell a leckeírások közötti szabadidő hasznos eltöltéséről is, melynek egyre nagyobb hányadát tölti ki az internetezés.

Bővebben...

Közösség - Blogok

Pedagógiai bloggerekPedagógiai bloggerek

Az innovatív tanárok számára kiírt suli.net.tan pályázat keretében 24 szakmai blog indult el az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. eLearning igazgatósága honlapján.

Tovább

Közösség - Blogok

Olvasónapló- Gonda Zsuza: Az interaktív tábla alkalmazása az anyanyelvi órán (1.)Olvasónapló- Gonda Zsuza: Az interaktív tábla alkalmazása az anyanyelvi órán (1.)


A tanulmány az anyanyelvi nevelésben lezajlott paradigmaváltás egyik meghatározó tényezőjét: a műszaki-technikai környezet változását és az iskolai nevelésre gyakorolt hatását mutatja be. Az interaktív tábla olyan eszköz, amelynek erős motiváló ereje van, és igen változatosan alkalmazható a tanítási órákon.

Tovább

Közösség - Blogok

Interaktív tábla és számítógép az óvodábanInteraktív tábla és számítógép az óvodában

Június 9-én a Kinizsi utcai Nyitnikék óvodában jártam egy szakmai bemutatón, ahol megfigyelhettük, hogy nagycsoportos óvodások hogyan és mire használják az interaktív táblát. Erről számol be blogjában Ollé János.

Tovább

Közösség - Blogok

Interaktív tábla - Tananyag szerkesztésInteraktív tábla - Tananyag szerkesztés

Utolsó kötelező :) blogbejegyzésemben az interaktív tananyag-fejlesztésre szerettem volna reflektálni, de sajnos nem sikerült a szerkesztőprogram próbaváltozatát feltelepítenem valamilyen érthetetlen oknál fogva a gépemre (lehet ez egy égi jel, hogy jobb, ha engem az interaktív tábla közelébe se engednek?? :D), így ez a későbbiekre marad.

Tovább