Pillantás a jövőbe

Pillantás a jövőbe - - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - Interaktív tábla, interaktív panel, digitális rajztábla, táblamásolók, digitális mikroszkóp, oktatási projektor, ultraközeli vetítés, szuperközeli projektor, dokumentumkamerák, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, PC és laptop, e-papír, digitális toll, digitális olvasókönyv, webkamera, nyelvi laborok, interaktív tanterem, táblaszoftver, interaktív tananyag, pedagógus képzésRovatunkban az IKT eszközök fejlesztőműhelyeibe kukkantunk be. Cikkeinkkel megmutatjuk mi folyik az eszköz- és szoftverfejlesztés terén.

Olyan cikkeket publikálunk, amelyek - véleményünk szerint - elöbb-utóbb hatással lesznek az interaktív oktatástechnikára, így a jövő iskolájára is.

Ön ismer ilyen témát? Ismerjék meg mások is! Kérjük, Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet )'; document.write( '' ); document.write( addy_text71039 ); document.write( '<\/a>' ); //--> Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet !

IKT műhely - Pillantás a jövőbe

Kis kütyükbe is beépíthető lesz a világújdonság Intel RealSense 3D kamera

A RealSense 3D nem csak a Leap Motionnek és a Kinectnek, hanem a Sirinek is konkurenciát állít.

Bővebben...

IKT műhely - Pillantás a jövőbe

Mi várható 2014-ben a nagyvállalati informatika terén?

A NetApp közzétette 2014-es előrejelzéseit. A hibrid felhők a nagyvállalati informatika elsődleges céljává válnak Az informatikai területen a felhőrendszerekre való átállással kapcsolatos feszültségek megszűnnek azáltal, hogy a szervezetek felismerik, hogy alkalmazásportfóliójuk kiszolgálásához hibrid felhőmodell használatára van szükség.

Bővebben...

IKT műhely - Pillantás a jövőbe

Okosgyűrű kommunikál az okosórával

Újabb termékkategóriával ismerkedhetnek meg hamarosan a felhasználók. Egy vállalkozás elkészítette a világ első okosgyűrűjét, ami az okosórák könnyebb alternatívája lehet.

Bővebben...

IKT műhely - Pillantás a jövőbe

Autóba kerül az Apple az iOS  7.1-el!?

Az Apple az új iOS-szel építheti az autókba az iPhone-t. Múlt pénteken az Apple az iOS 7.1 második bétáját is kiadta a fejlesztők számára.

Bővebben...

IKT műhely - Pillantás a jövőbe

Mit akar a Google a robotos cég felvásárlásával?

Nem árulják el, hogy mennyiért, de elkelt a vadabbnál vadabb robotokat építő amerikai cég, a Boston Dynamics, írja a Business Insider.

Bővebben...