YouTube

IKT műhely - YouTube

(videó) Vizsgaidőszak tippek Szirmai Gergelytől a YouTubeon

Néhány órán belül beindulni látszik a közösségi médiában az a videó, ami az egyetemisták vizsgaidőszakának nehézségeit foglalja össze alig egy percben, vicces formában. “Tudom, hogy azt szeretnéd hallani, hogy minden rendben lesz, és könnyebb lesz, mint amennyire most tűnik.

Bővebben...

IKT műhely - YouTube

Hogyan készül a YouTube a 4K (Ultra HD) korszakra!?

Egyes új okostévék már képesek lesznek hardveresen dekódolni a VP9 kodeket. Az első „Ultra HD” televíziók és monitorok tavalyi piacra kerülésével hosszas átállási folyamat kezdődött el a megjelenítők világában, hiszen a csúfosan megbukott 3D-től eltérően a magasabb pixelszám valódi és látványos újítást hoz a képminőségben; idővel az 1080p helyett 4K lesz a de-facto szabvány a tévéknél.

Bővebben...

IKT műhely - YouTube

FoodTube - Jamie Oliver kajái online recept-csatornáján

Jamie Oliver szakértői csapatának közösségi médiás tevékenységét eddig is rengeteget méltattuk, és karácsonykor sem tehetünk másként.

Bővebben...

IKT műhely - YouTube

Elképesztő Van Damme Volvo truck reklám

Amióta november 14-én a Youtube-on útjára indult a „The Epic Split", már több mint 65 milliószor nézték meg a reklámfilmet.

Bővebben...

IKT műhely - YouTube

youtube nézettségi toplista - Magyarország 2013

A YouTube-on ma már havonta 1 milliárd ember néz videókat. A 2013-as YouTube toplisták összeállításakor az egyes videók nézettsége mellett azt is számításba vették, mekkora hatással voltak azok az internetezőkre.

Bővebben...