Események

Közösség- Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt - ESZKÖZ - TANANYAG - KÉPZÉS - KÖZÖSSÉG - MŰHELY - INTERAKTÍV NAPTÁR és KATALÓGUSOK - Minden, amit az interaktív oktatástechnikáról tudni kell.
A szakmai események, rendezvények a közösen végzett munka ünnepei. ESEMÉNYEK rovatunkban olyan eseményekről számolunk be, amelyek kapcsolódnak az interaktív oktatástechnika témaköréhez. Lehet ez cégek, intézmények, szakmai szervezetek által szervezett konferencia, céges - közérdeklődésre számot tartő - rendezvény, vagy akár regionális iskolai továbbképzés. Az eseményeket a közösségi naptárban is közzétesszük.
Látta már, használta már az interaktív közösségi naptárat? Nézze meg most a közeljövő eseményeit!
Ha Ön ismer ilyen eseményt, kérjük, Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet )'; document.write( '' ); document.write( addy_text73861 ); document.write( '<\/a>' ); //--> Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet , vagy írjon Ön az eseményről.

Közösség - Események

Médiapedagógiai műhelybeszélgetés-sorozat: Médiapedagógia- médiaoktatás az óvodában és az iskolában

Médiapedagógia- médiaoktatás az óvodában és az iskolában A MOPED programcsomag bemutatására országos médiapedagógia műhelybeszélgetés-sorozat indul január 23-tól.

Bővebben...

Közösség - Események

III. Köznevelési Konferencia Budapesten

III. Köznevelési Konferencia A konferencia tervezett témái között szerepel a köznevelési rendszer átalakításával járó eddigi eredmények, a felmerülő kérdések és a további teendők áttekintése, a köznevelési rendszerben megjelent erőteljesebb állami szerepvállalás hozadékainak bemutatása.

Bővebben...

Közösség - Események

Tanároké lesz a Sportaréna - III. Köznevelési Konferencia

, pénteken a Papp László Sportarénában tartják az idei év első nagyszabású pedagógusoknak szóló rendezvényét, a III. Köznevelési Konferenciát, amit az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. szervez.

Bővebben...

Közösség - Események

Online kurzus indul - Virtuális Könyves Közösség

Szeretsz olvasni, érdekelnek a könyvek. Vajon hogyan is néz ki mindez, ha virtuális térben jelenik meg.

Bővebben...

Közösség - Események

Műszaki csodák a CES 2014-en

Altatógép, testszenzor, okoslábos és akkumulátoros villanykörte. A világ legnagyobbjának számító techexpó, a CES nyitókiállításán unalmas mobiltöltők között rejtőzködnek az igazi műszaki csodák.

Bővebben...