Általános iskola

Tananyag - Általános iskola

Kinyilt a Sakkpalota kapujaNyilvános sakkórán mutatta be az érdeklődő pedagógusoknak most készülő új tankönyvcsaládját a Polgár Judit nevével fémjelzett Sakkpalota 1. tankönyvet a Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó.

Tananyag - Általános iskola

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak A Furfang Kiadó elkészítette az Osztálymátrix – Kommunikáció, etika, etikett, gazdaság, életpálya munkafüzet a 13–14 éves korosztály számára című kiadványához készült interaktív feladattárat, amelyet CD formában adnak közre.

Bővebben...

Tananyag - Általános iskola

A Naprendszer

Új, "lájtos" verzióval bővített az i-Doctum interaktív tananyagcsaládját a Balázs-Diák Kft. Az i-Doctum Lite sorozatba olyan digitális tananyagok kerülnek, amelyek kevesebb témakört tartalmaznak, mint a 10 témakörös i-Doctum interaktív tananyagok.

Az i-Doctum Lite család első tananyaga a fizika és a földrajz tantárgyakhoz kapcsolódik, és a Naprendszer témáját dolgozza fel 3D-s animációkkal, érdekes feladatokkal...

Tovább

Tananyag - Általános iskola

Gyerekeknek angol online tanulás: feladatok, tesztek szórakoztatóan... ilyenek a Pumkin Online kurzusai A Pumkin angol online kurzus 6-10 éves gyerekeknek tanítja igen szórakoztató módon az angol nyelv alapjait.

A gyerekeknek szóló online angol tanulás sikerének titka, hogy rendkívül szórakoztató módon a korosztályi sajátosságok figyelembe vételével épüljenek fel a feladtatok, így a Pumkin-ben sok rajzfilm és videó, dal, puzzle és kvízekkel tarkított interaktív feladat kapott helyet... 

Bővebben...

Tananyag - Általános iskola

Interaktív földrajz - Eurázsián kívüli kontinensek fölrajzaA Stiefel Eurázsián kívüli kontinensek földrajza digitális tananyaga külön interaktív térképeken foglakozik Afrika, Ausztrália, Észak-és Közép-Amerika, Dél-Amerika és a Sarkvidékek földrajzával.

Bővebben...