Középiskola

Digitális tananyagok- Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt - ESZKÖZ - TANANYAG - KÉPZÉS - KÖZÖSSÉG - MŰHELY - INTERAKTÍV NAPTÁR és KATALÓGUSOK - Minden, amit az interaktív oktatástechnikáról tudni kell.
A gimnáziumi tananyagok a humán- és reáltantárgyak aránya és az egyes témakörök tárgyalásának mélysége miatt jelentenek speciálist igényt a KÖZÉPISKOLAI DIGITÁLIS TANANYAGokkal szemben. Rovatunkban a gimnáziumoknak szánt digitális kiadványokról, szoftverekróő, és a témáról általánosan szóló cikkeket talál.
Önnek van már tapasztalata, ötlete, tanácsa? Ossza meg másokkal is! Beszámolóját itt publikáljuk. Olvassa el szerkesztőségi levelünket.

Tananyag - Középiskola

Matematika szoftverek kedvezménnyel - Stiefel Cabri akcióA Stiefel Kft. minden kiszállított Qomo tábla mellé a Cabri (francia cég magyar nyelvű szoftvere;  Cabri II Plus és a Cabri 3D matematikai szoftverek magyar nyelvű teljes verzióját adjuk ajándékba, amely

Bővebben...

Tananyag - Középiskola

Így könnyű a matematika érettségi - feladatok témakörönként minden nehézségi szintenA középszintű és az emelt szintű matematika érettségi vizsgára való sikeres felkészülést segíti új szemlélettel és digitális eszközrendszerekkel, komplex módon.

Oktatási segédanyagként és egyéni tanulás során is jól alkalmazható.

Tovább

Tananyag - Középiskola

Az aranyember (2 DVD)Az aranyember (2 DVD)

Az Aranyember Jókai legkedvesebb regénye, melynek témáját, alakjait gyermekkori komáromi élményeiből merítette.

Tovább

Tananyag - Középiskola

Életre kelt tények  - Új tanítási dimenzió a NOBO 3D interaktív tudásböngészővel

Történelmi és irodalmi összefüggéseket lehet feltárni az innovatív, magyar fejlesztésű NOBO tudásböngésző szoftverrel, amely olyannyira a ma digitális bennszülötteinek ízlése szerint készült, hogy tanórai használata még a leglustább diákot is inspirálni tudja...

Bővebben...

Tananyag - Középiskola

3D Interaktív - Emberi test (DVD)

3D Interaktív - Emberi test (DVD)

A GENOM szoftvercsomag egy interaktív oktató rendszer. A három részes szoftvergyűjtemény a természettudományokon belül a biológia tudományát dolgozza fel.

A 3 modul alkalmas arra, hogy egészen a biológia általános iskolai feldolgozásától a gimnáziumi tanulmányokon át megismerkedjünk a fajok jellegzetességével, és az emberi test biológiájával is. (5-10 évfolyam)

Bővebben...