Módszertan

Módszertani és IKT képzés - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt - ESZKÖZ - TANANYAG - KÉPZÉS - KÖZÖSSÉG - MŰHELY - INTERAKTÍV NAPTÁR és KATALÓGUSOK - Minden, amit az interaktív oktatástechnikáról tudni kell.MÓDSZERTAN rovatunkban bemutatjuk a különböző képzési formákat és megmutatjuk a képzések témáinak sokszínűségét.

A módszertanhoz gyakorlati segítséget a MŰHELY/Módszertani műhely menüpont alatt talál.

Önnek van már tapasztalata, ötlete, tanácsa? Ossza meg másokkal is! Beszámolóját itt publikáljuk. Olvassa el szerkesztőségi levelünket.

Képzés - Módszertan

Web 2.0 és IKT-eszközök módszertana kurzus indul

Szeretné megtanulni a web 2.0-s és IKT-eszközök használatát?

Nehezen boldogul ezen eszközök használatával?

Bővebben...

Képzés - Módszertan

Matematika az interaktív táblán és szavazórendszerek használatával - Új képzés indul a Műszaki KiadónálMatematikai tartalmak hatékony felhasználása interaktív táblán, illetve szavazóegységek használatával a kompetencia alapú képzés segítésére” (OKM-3/138/2008.) címmel indít tanfolyamot hamarosan a Műszaki Kiadó

A 30 órás tanfolyamot azoknak a pedagógusoknak szánják, akik instant gyakorlatias tudást szeretnének szerezni az interaktív tábla tanórai alkalmazásához. Kezdés 2012 őszén. Tantestületi jelentkezés esetén a Kiadó kedvezményeket biztosít!

Bővebben...

Képzés - Módszertan

Matematika az interaktív táblán - 30 órás képzést indít márciusban a Műszaki Kiadó A Műszaki Könyvkiadó 2012 márciusában tanfolyamot indít „Matematikai tartalmak hatékony felhasználása interaktív táblán, illetve szavazóegységek használatával a kompetencia alapú képzés segítésére" címmel.

A tanfolyamot olyan pedagógusoknak ajánlott akik azonnal alkalmazható, a mindennapi gyakorlatban már kipróbált és bizonyított módszereket szeretnének kapni az interaktív tábla órai használatához és/vagy szeretnék óráik hatékonyságát növelni úgy,

Bővebben...

Képzés - Módszertan

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknakIngyenes 16 órás IKT módszertani képzés indul pedagógusok részére.

Ha kíváncsi rá, hogyan lehet az EU-ról innovatív módon tanulni és tanítani, ha megismerkedne web 2.0-ás alkalmazásokkal és könnyen alkalmazható IKT módszerekkel, és/vagy innovatív tanítási technikákat szeretne elsajátítani a kooperatív tanulás, projektpedagógia, vitakultúra-fejlesztés terén, akkor jelentkezzen 2012. február 22-ig a szoval.eu oldalon.

Bővebben...

Képzés - Módszertan

SMART interaktív tábla képzés videó - Hogyan szerezhetünk biztos IKT tudást röpke 30 óra alatt? A SMART interaktív tábla képzés mindenkinek ajánlható a kezdőtől a haladó szintig.

A 30 órás akkreditált interaktív tábla képzést elvégző  tanárok szerint az LSK Hungária Kft. oktatói profi munkát végeznek és garantálják, hogy minden résztvevő gyakorlati ismeretekkel gazdagon megrakva térjen vissza iskolájába.

Az alábbi videónk az egyik ilyen képzésen készült...

Bővebben...