Digitális írószerek

Digitális írószerek - Interaktív Oktatástechnika Portál - Interaktív tábla, interaktív panel, digitális mikroszkóp, dokumentumkamerák, feleltetőrendszerek, PC és laptop, e-papír, digitális toll, digitális olvasóköny, webkamera, interaktív tananyag, pedagógus képzés - Információk egy fedél alatt www.iot.hu
Digitális írószerek

Digitális toll, digitális papír (e-papír), digitális jegyzettömb, digitális (olvasó)könyv, és ki tudja, mi még!? A digitális írástudás óhatatlanul magával hozza a hagyományos íróeszközök digitalizálódását.

Nincs messze az az idő, amikor ezek a digitális "kütyük" szerves részei lesznek nemcsak mindennapjainknak, hanem a (köz)oktatásnak is, ugyanúgy mint manapság a laptop, vagy a mobiltelefon.

"Digitális írószerek" rovatunkban folyamatosan bemutatjuk a témakörbe tartozó eszközöket, nyomon követjük fejlődésüket és egy fedél alá hozzuk a hazai kínálatot.
Ismer olyan eszközt, amiről itt érdemes lenne beszélni?? Ismerjék meg ezeket mások is! Kérjük, Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet )'; document.write( '' ); document.write( addy_text68606 ); document.write( '<\/a>' ); //--> Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet ,vagy írjon cikket róla Ön! Szerkesszük együtt!

 


 

e-Könyv olvasók

Miért estek drasztikusan az e-könyvek és e-könyv-olvasók eladása?

A karácsonyi szezonban 66,7 százalékkal csökkentek a Barnes & Noble e-könyv olvasójának eladásából befolyó bevételek.

Bővebben...

e-Könyv olvasók

250 magyar e-könyv az olcsó e-könyv- olvasón

A tavaly bejelentett praktikus és könnyen kezelhető e-könyv olvasó, a xBook-60w most új változatban érhető el a WayteQ kínálatában.

Bővebben...

e-Könyv olvasók

e-könyv olvasók teszt: WayteQ xBook-60w HD

Igaz, hogy manapság a tablet a menő, de aki elektronikus könyvek és egyéb dokumentumok olvasásához keres kézi készüléket, jobban jár az E-ink kijelzős célszerszámokkal, vagyis az e-könyv-olvasókkal.

Bővebben...

e-Könyv olvasók

Miért vásárolnak többet a Kindle e-könyv-olvasó tulajdonosok?

Az Amazon egy ideje már nem támasztja alá számokkal éves jelentéseit, amelyek a Kindle sikereiről szólnak.

Bővebben...

e-Könyv olvasók

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Vasárnap kezdik el forgalmazni az Egyesült Államokban a dél-koreai iRiver új, Story HD márkanevű e-readerét, melynek az a különlegessége, hogy e termékkategóriában elsőként támogatja a Google elektronikus könyveket kínáló áruházát.

Bővebben...