IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Android szoftverek Windowson - A BlueStacks nevű ingyenes kis szoftver feltelepítése után szinte bármilyen Android alkalmazást futtathatunk Windows alatt is, így nem kell Androidos telefonnal vagy táblagéppel rendelkeznünk ahhoz, hogy kipróbálhassunk pár Android alkalmazást.

 A BlueStacks nevű ingyenes kis szoftver feltelepítése után szinte bármilyen Android alkalmazást futtathatunk Windows alatt is. Igaz, a szoftver még csak alfa verzió, így közel sem tökéletes, de a legtöbb kisalkalmazással már most is hiba nélkül boldogul. A szoftver tulajdonképpen egy emulátor, mérete sem vészes, 117MB. A hozzávaló Android szoftvereket már a megfelelő AppStore-ból kell beszereznünk - az emulátoron keresztül.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> techline.hu - Android szoftverek futtatása Windows alatt ingyen

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: