Projektorok - Oktatási projektorok

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Egyetemre mehet a CASIO led-lézer projektor: az óriási fényerő, a 20.000 órás "zöld", környezetbarát lámpa és minimális karbantartási igény erre jogosítja a legújabb CASIO Pro modelleket...

Két új, nagy fényerejű, LED-Lézer projektort mutatott be a CASIO. A Pro sorozat XJ-H1700 és XJ-H1750 modelljei 4,000 ANSI lumens fényerővel bírnak, így tökéletesen alkalmasak nagy egyetemi előadók bevetítésére.

A led-lézer projektorban lámpát 20 évig nem kell cserélni?

Ezek a vetítők a CASIO által szabadalmaztatott higanygőz lámpa mentes hibrid  LED-Lézer lámpákkal rendelkeznek, ami gyakorlatilag halhatatlan élettartamot biztosít a projektoroknak, lámpacsere nélkül! A mindennapok nyelvén ez 20 éves lámpa élettartamot jelent napi 2 óra és évi 250 nap folyamatos használat mellett!

A CASIO projektorok természetbarát mivoltuk mellett kevesebb karbantartást - így kevesebb időt és pénzt - is igényelnek, hisz elmarad a megszokott lámpacsere (főleg mennyezeti installációnál jön ez jól!), és persze a cserelámpák plusz költsége is!

Interaktív előadások táviránítással


A 2011 novemberétől elérhető CASIO's Pro széria új tagjai azonban még más innovatív meglepetést is tartogatnak az egyetemi előadóknak. A projektorba épített és opcióként választható  Presentation Draw szoftver, az interaktív pointerrel lehetővé teszi a kivetített képen való egérműveleteket, az írást és a rajzolást is.

A Mobi Show App23 alkalmazással a prezentációt mobiltelefonról és/vagy tablet PC-ről is lejátszhatjuk vezeték nélkül, a Wi-Fi hálózaton keresztül. 

A 3D-Ready technológiának köszönhetően 3D képek is vetíthetők, ami aktív 3D szemüveggel egy varázslatos, háromdimenziós világot teremthet akár az egyetemi nagy előadóba is.

A projektorok hamarosan hazánkban is forgalomba kerülnek. További információ itt >>> dnn.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: