Interaktív eszközök - Elölről vetített Interaktív táblák

A SMART bemutatja új, szélesvásznú interaktív tábla rendszerét - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzés

A rendszer gyakorlatilag megszünteti a projektor árnyékát és vakítást. A SMART Technologies bemutatja a SMART Board™ 685ix interaktív táblarendszert – egy olyan nagy felbontású és nagy teljesítményű csoportmunkát elősegítő eszközt, amely gyakorlatilag teljesen megszünteti az árnyék-hatást és kizárja a lehetőségét, hogy a projektor vakító fénye a felhasználó szemébe világítson.

A komplett rendszer egy SMART Board 685 interaktív táblából és egy falra szerelhető, kivételesen rövid hatótávú UX60 típusú szélesvásznú projektorból áll. A kivetítőt 16:10 képarány és a WXGA felbontás (1280x800) jellemzik.
 
Mivel egyre több multimédia és videó tartalomfejlesztő vált szélesvásznú képarányra, a projektor szélesvásznú formátuma révén a SMART Board 685ix rendszer időtálló befektetés lehet iskolák, felsőoktatási intézmények és üzleti vállalkozások számára. A SMART Board 685ix nagyfelbontású, kiváló minőségű képet, és egyszerű, közvetlen hozzáférést biztosít a különböző perifériákhoz, így használata első osztályú élményt jelent.
 
A SMART bemutatja új, szélesvásznú interaktív tábla rendszerét

Az UX60 projektor a Texas Instruments DLP® Brilliant Color™ technológiáját használja a magas kontrasztok, a pompás színek és az élettel teli, tiszta képek érdekében. A DLP technológia kiküszöböli a színromlást, és biztosítja, hogy a színek többéves használat után sem fakulnak meg. A különösen rövid hatótávú projektor közvetlenül a tábla fölött helyezkedik el a falra erősítve, és mindössze 41 centiméternyire emelkedik ki a fal síkjából. A rendszert bővített kezelőpanellel látták el, amivel ki-be kapcsolható a készülék, kiválasztható a bemeneti jel forrása, állítható a hangerő, valamint helyet kapott egy USB port is.

A kábelkezelő csomag integrált VGA, USB és audió csatlakozóival könnyedén csatlakoztatható bármilyen PC vagy Mac. A kivetítő az egyszerű karbantartás érdekében hálózatra is köthető. Így lehetővé válik, hogy a technikus vagy a rendszergazda távolról végezzen el bizonyos feladatokat vagy diagnosztikai teszteket, így csökkentve a munka idejét és költségét. Az LCD technológiát alkalmazó projektorokkal ellentétben az UX60 típusú kivetítő nem tartalmaz szűrőt és nem igényel tisztítást havonta.

„A SMART Board 685ix egyedülálló élménnyé varázsolja az interaktív tábla használatot,” mondta Alexandra Dunn, egy ontarioi iskolacsoport beszélt nyelvekkel foglalkozó patológusa. „A rendszer tulajdonságai — beleértve a csökkentett árnyékhatást és a közvetlen USB hozzáférést — nem csak azt biztosítják, hogy több idő jut magára a feladatra, hanem lehetővé teszi, hogy azt is, hogy értelmes oktatási és ko-operációs feladatokban vegyenek részt a különleges képességekkel rendelkező tanulók is.”

„Világszerte a SMART Board termékek a légszélesebb körben elterjedt interaktív táblák mind az oktatás, mind az üzleti világban” mondta Nancy Knowlton, a SMART vezérigazgatója. „A SMART Board 685ix interaktív tábla rendszer illusztrálja az innováció iránti elkötelezettségünket, és szándékunkat, hogy vásárlóinkat kiváló minőségű és felhasználóbarát interaktív táblákkal lássuk el.”

Jellemzők

Kompakt méret
– Mindössze 41 centméternyire emelkedik ki a fal síkjából

Szélesvásznú kép – 221 centiméter képátló, így a tábla munkafelülete 20 százalékkal nagyobb, mint a világ legnépszerűbb interaktív tábla típus, a SMART Board 680 esetében

Élethű kép – az UX60 típusú projektor a Texas Instruments Brilliant Color technológiáját alkalmazza magas kontrasztú DLP motorral

Képarány – 16:10

Hálózat-támogatás – Technikai támogatás és diagnosztika hálózaton keresztül

Fényerősség – 2000 lumen

Kontrasztarány – 2000:1

Bővített vezérlőpult – Ki-be kapcsolás, forrásválasztás, hangerőszabályozó és egy USB hub

Kábelkezelés – USB, VGA és hangbemenet

Szűrőmentes – Alacsony karbantartási igény

Nincs színromlás – A Texas Instruments DLP motorja kizárja a színromlás lehetőségét

Hosszú élettartamú lámpa – sztenderd üzemmódban 3000 óra, gazdaságos módban 4000 óra

Lopásbiztos – Kensington zár nyílás és hurok projektor-lakathoz

SMART termék integráció – Együttműködik a SMART Notebook, a SMART Meeting Pro, a SMART Hub SE és a SMART Hub PE szoftverekkel

Elérhetőség - A SMART Board 685ix interaktív tábla rendszer 2009 októberétől válik elérhetővé a hivatalos SMART viszonteladóknál.

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: