Tananyag - Középiskola

Történelem középiskolásoknak - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésA Műszaki Kiadó Középiskolai történelem-tankönyvcsaládja a kétszintű érettségi középszintjére készít fel.

A kötetek alkotói törekedtek arra, hogy az ismeretek átadását világos, egyértelmű, könnyen érthető szövegekkel, az adott esemény megértéséhez, feldolgozásához elengedhetetlen forrásszemelvényekkel, színes képekkel, kifejező ábrákkal, átlátható térképekkel könnyítsék meg.
 
Ahhoz, hogy kialakuljon a tanítványokban az önálló, kritikai gondolkodás, fontos, hogy elegendő információval rendelkezzenek, ezeket az információkat rendszerezni tudják, ennek alapján képesek legyenek térben és időben jól tájékozódni. A tankönyvekhez készült digitális e-tananyagok ebben nyújtanak segítséget.

Az interaktív tábla és a teljes tankönyv feldolgozását, kiegészítő animációkat és interaktív feladatokat tartalmazó CD-k segítségével nemcsak élvezetesebbé, hanem hatékonyabbá is válnak a tanórák.
 

 A cikk teljes terjedelemben itt olvasható muszakikiado.hu
 

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: