Hírek - IKT hírek röviden

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak A Google közösségi oldalának a vállalatoknak szánt szolgáltatása számos megoldásával a konkurencia fölé emelkedhet. Ami a Google megoldásának az erejét adja, az a Plus és a keresőmotor integrálása....

A vállalat nagyon komolyan veszi a Pages üzleti eszközként történő használatát, ám egyelőre nincsen könnyű dolga a legnagyobb riválisával szemben: jelenleg a Facebook közel 800 millió felhasználóval rendelkezik, míg a Google csak 40 millióval. Egy másik szemszögből nézve az alacsonyabb felhasználó szám nem feltétlenül rossz: jelenleg a Plus nem szolgáltat érdem nélküli tartalmat, ergo a közösségi oldalt nem árasztják el az macskás videók és a viccesnek szánt képek. Persze ez a felhasználók számának gyarapodásával változhat. feltétlenül meg kell jegyeznünk, hogy a Google Pages felületét nem használhatjuk cégünk, brandünk reklámozására, ez ugyanis ellenkezik a Google szabályzatával.

Ami a Google megoldásának az erejét adja, az a Plus és a keresőmotor integrálása. A Google Direct Connect által ha kereséskor egy adott cég neve elé írunk egy +-ot, automatikusan annak a Google+ oldalára leszünk átirányítva. Amivel felül tud kerekedni a Facebookon az a keresés,a Gmail, a Chrome és az Android. Ezek azok az eszközök amelyek a mindennapi online élet szükséges alapjait kiszolgálja, s egytől-egyig integrálva is lesznek a Google+-ba. Érdekes harc kezd kialakulni közösségimédia-fronton. Igazi titánok harca lesz ez, ami igazán akkor fog kiteljesülni, amikor a Google+ is hasonlóan erős lesz felhasználói téren.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> itcafe.hu - Lenyomhatja a Facebookot és a Twittert a Google Pages

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: