IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

Stop motion animációs film készítés iPad2-re az ingyenes iMotion HD programmal IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Stop motion animációs filmet készíthetünk iPad2-re az ingyenes iMotion HD programmal.

A stop-motion és time-lapse videók éppen virágkorukat élik, ha felnézünk a Youtube-ra, Vimeóra vagy egyéb népszerű...

Az iMotion HD segítségével szintén ilyen videókat készíthetünk az iPhone vagy iPad 2 kamerájával. A felvételek elkészítésekor teljesen testre szabható minden jellemző, a végeredmény pedig nagyon látványos. Méretkorlát nincs, egyedül az akkuról kell gondoskodnunk, hiszen a folyamatos fotózás azért meríti a készüléket, márpedig egy time-lapse  felvételhez olykor több órán keresztül is rögzíteni kell az anyagot.

A program ingyen használható, de ha az alapértelmezetteken felül további export lehetőségekre is szükségünk van, 1,59 eurót kell érte fizetnünk, alkalmazáson belüli vásárlással.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> techline.hu - Készítsünk látványos time-lapse videókat az iPhone-nal

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: