IKT műhely - IKT az osztályomban

Fényképes puzzle készítés online Egyszerűbben már nem is lehetAz online fényképes puzzle készítés már nem is lehet egyszerűbb annál, mint ahogy azt a Photograph Puzzle Maker kínálja. Csak a fényképet kell kiválasztanunk, majd a puzzle darabkák méretét, és már kész is a fényképes puzzle!

Van még egy óriási előnye az online fényképes puzzle készítőnek...

Azon túl, hogy regisztrálni sem kell, nagy előny, hogy a kész fényképes puzzle beágyazható weboldalba, blogba, iskolai honlapra... bárhova! Aki egy kicsit is ért a HTML nyelvén, a kódban egyéb paramétereket is megváltoztathat.

Íme egy példa. Oldja meg! (betöltéshez vigye a kurzort a kép fölé)

 

Az online fényképes puzzle készítés alkalmazás az oktatásban

A Photograph Puzzle Maker (interaktív táblán a leginkább) jól használható egy kis pihentető játékként óra alatt, vagy "jutalomként" az óra után. Ekkor magán az oldalon is játszhatunk. Egy izgalmas kombináció lehet, ha a kép amit össze kell rakni, egy QR kód, amit aztán QR kód olvasóval elolvasva egy feladathoz jutunk... Önnek van egy felhasználási ötlete?
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: