Hírek - IKT hírek röviden

Polgár Judit és az interaktív tábla - Gyerekeket tanított a SMART Board interaktív táblán az ötvenszeres világklasszis

Polgár Judit, Zsuzsa és Zsófia, a Polgár testvérek 3 SMART Board interaktív tábla segítségével oktaták a sakkot a kicsiknek az V. Polgár sakknapon.

Polgár Judit első látásra beleszeretett az interaktív táblába és azonnal meglátta azt, hogy az interaktív tábla rendkívül jól használható nemcsak a sakk tanítására, de sakkversenyek "közvetítésére" is.

Polgár Judit és az interaktív tábla - Gyerekeket tanított a SMART Board interaktív táblán az ötvenszeres világklasszis

A Magyar Telekom székházában rendezett sakknapon élősakk és vakjáték is volt. Később tizennyolc polgármesternek, illetve több híres sportolónak és más hírességnek volt lehetősége asztalhoz ülni a sakkmesterek ellen. Polgár Judit csapott össze a VIP csapattal, amelynek Farkasházy Tivadar, Kótai Mihály és Vujity Trvtko voltak a tagjai. A nagymester bekötött szemmel játszott ellenük.

Az alábbi szenzációs Polgár Sakknap 2011 videó még azoknak is kedvet hozhat a sakkozáshoz, akik még az alaplépéseket sem ismerik!

 

 

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: