IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

ANIMOTO képekből lenyűgöző videó pár perc alatt Már oktatási célokra is!

Képekből, videoklipekből, szövegekből vegyített, zenével aláfestett, elképesztően látványos videót készíthetünk percek alatt az ANIMOTO online programmal.

Az ANIMOTO oktatási verziójával a tanárok és a tanulók korlátlan hosszúságú, döbbenetesen profi video-slideshowkat készíthetnek. Mindössze 3 lépés, és kész! Így működik...

Az ANIMOTO lényege a feltöltött képek, videó-részletek és szövegek automatizált, mesteri effektusokkal ellátott feldolgozása. Az eredmény egy lélegzetelállítóan mozgalmas és a választott zenei aláfestés üteméhez tökéletesen szinkronizált videó-show, egy videoklip, amit aztán tetszésünk szerint használhatunk fel: letölthetjük, beágyazhatjuk, megoszthatjuk ismerőseinkkel.

Ízelítőül pillantson bele ebbe a két videóba

Ez az egész ANIMOTO-val készült Itt csak a bevezető ANIMOTOANIMOTO képekből videó készítése


1. Válasszunk videó stílust

Első lépésként válasszunk a bemutató stílusok közül. Találunk itt egyszerű effektekkel dolgozó stílust és speciális alkalmakra valókat is (születésnap, ünnepek...).

ANIMOTO képekből videó készítése -1. A képek és/vagy videók kiválasztása

2. A képek és/vagy videók kiválasztása

Fel kell töltenünk a video-showba szánt képeket és videókat. Képeket vehetünk a Facebook, Flickr, Picasa, Photobucket, és SmugMug fiókjainkból is. A feltöltött videókból kijelölhetjük azokat a részeket, amit a látványos videoklipbe szánunk.

3. Válasszunk zenét

ANIMOTO képekből videó készítése 2. Válasszunk zenétA zene a lelke az ANIMOTO videónak! A zene ütemében fognak váltani a médiaelemek, így fontos, hogy a témához illő muzsikát válasszunk a jól kategorizált audio gyűjteményből.

A legjobb az egészben, hogy ezek a zenék jogtisztán használhatók a képekből videó show-hoz! Ha nem találnánk nekünk tetsző zenét, akkor saját mp3-at is feltölthetünk.

Ellenőrzés, közzététel

ANIMOTO képekből videó készítése 3. Ellenőrzés, közzétételGyakorlatilag készen is vagyunk. Azaz, még rendezgethetjük az elemek sorrendjét, ide-oda pakolhatjuk őket, a legfontosabb/érdekesebb képeket megcsillagozhatjuk (ez egy villantásos effektet ad a képhez)... ilyesmi.

Ha megvagyunk, egy kattintással a felhőben lakozó ANIMOTO rendszerre bízhatjuk összeállításunkat, ahol pár perc alatt legenerálják nekünk a teljesen egyedi és megismételhetetlen, szenzációs, HD minőségű videó-slidehow-t! Nézzük meg, ha szeretnénk egy másik változatot, generáltassuk újra az egészet.

Miután meg van a végleges verzió azt megoszthatjuk a Facebookon, feltölthetjük a YouTube-ra, beágyazhatjuk blogunkba, weboldalunkba, de le is tölthetjük azt.

ANIMOTO oktatási célra, pedagógusoknak

Az ANIMOTO weboldalon - egy egyszerű hagyományos vagy facebookos regisztráció után - bárki készíthet látványos videót képekből. A limitáció kettős: egyrészt így csak 30 másodperces klipeket készíthetünk, másrészt a videó végén ott lesz az ANIMOTO logója.

A cég azonban nemrég kijött az ANIMOTO for Education verzióval, ami azt jelenti, hogy pedagógusok részére - az igénylés elfogadása után - megszűnik az egyik limitáció: korlátlan hosszúságú videoklipek hozhatók létre! A jelentkezéskor hivatalos, iskolai email címet és az iskola weboldalának címét kell megadni.

Az ANIMOTO képekből videó online programmal felejthetetlen video-bemutatókat készíthetünk osztálykirándulásról, de bármilyen tanórai témakörből is.

Regisztráljon most az ANIMOTO-ra >>> ANIMOTO
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: