Tananyag - Digitális tananyagokról általában

24 órás ingyenes i-Doctum interaktív és digitális tananyag MINDEN TANTÁRGYHOZ letölthető! - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésTekintse meg a TELJES tananyagot, melyet most a megújult portálos idoctum weboldalról tölthet le és tekinthet meg.

Számos intézmény jelezte, hogy szeretné megtekinteni vásárlás előtt a cég interaktív tananyagait– az i-Doctumot. Ez mostantól valóság: ugyanis a tananyag tantárgyanként letöltheti INGYENESEN. 24 óráig bárki kipróbálhatja a teljes programot és az összes digitális fóliamappát!

Gy.i.k.

-    Mi az az i-Doctum?
-    Egy olyan tanári interaktív tananyagcsomag, melyet a Balázs-Diák fejlesztetett ki magyar szerzőkkel, magyar oktatási intézmények pedagógusainak. Egységes, tankönyv független szoftver, melyet kifejezetten az interaktív táblán történő oktatáshoz és előadáshoz alkottunk meg.

-   Kinek készült?
- Pedagógusoknak készült - az új oktatási trendekhez igazodva - interaktív táblán történő bemutatáshoz, számonkéréshez és gyakorláshoz.

-    Ki tudja használni?
-    Gyakorlatilag bárki, mert nagyon egyszerű a használata - nem előfeltétel a számítógépes tudás. Az anyag emellett egységes, nyilakkal és súgóval is segíti az eligazodást.

-    Mit tartalmaz?
-   Animációkat, grafikonokat, térképeket, képeket, ábrákat, kísérleteket, módszertani útmutatót, szöveges anyagot, kinyomtatható feladatlapokat és néhány esetben hanganyagot is.

-     Mi a különbség az interaktív és a digitális tananyagok között?
-    Digitálisnak azokat nevezzük, aminek a folyamatába a felhasználó nem tud "beleszólni" - csak legfeljebb megállítani és indítani. Rosszabb esetben könyvlapokat tartalmaz, melyet ki lehet nyomtatni. De digitális például a DVD, amin a filmeket nézzük, vagy a CD, melyet a magnóba teszünk, hogy hallgathassuk. Ezzel szemben az interaktív anyagok menürendszerrel rendelkeznek, a tananyagon belül számos beállítási lehetőséggel, melyet a felhasználó adhat meg a szoftvernek és az - a megadott adatok szerint - átalakítja az adott képet, kísérletet, grafikont, stb.-t. Tehát a felhasználó által megadott paraméterek szerint a szoftver, a kimeneti végpontot változtatja.

Figyelem! Minden anyag csak egyszer telepíthető ugyanarra a számítógépre vagy laptopra! Az első indítástól kezdve 24 órán keresztül működik, utána automatikusan leáll! (Amennyiben Önnek már rendelkezésére áll a regisztrációs kódja, úgy a szoftver természetesen tovább használható.)

TOVÁBB A LETÖLTÉSEKHEZ >>

iDoctum Balázs-Diák Kft. - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzés
iDoctum Balázs-Diák Kft. - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzés

 

További részletek itt >>> taneszkoz.hu

***

 

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: