Interaktív eszközök - Elölről vetített Interaktív táblák

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak
Az új Interwrite TouchBOARD interaktív tábla kézzel és/vagy akár tollal is vezérelhető interaktív tábla. Ezzel megszabadulunk a vezérlés kötöttségétől és csak a tábla sokoldalú kihasználásra koncentrálhatunk...

A rendkívüli felbontású (10.240 x  7.680 képpont) infravörös érzékelő technológiának köszönhetően rendívül pontosan írhatunk, rajzolhatunk bárhol a tábla 2 m képátlójú aktív területre (4:3 képarány), ami különösen előnyös lehet nagy részletességű rajzok készítésénél vagy használata során.
IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak

A tábla felülete kemény és ellenáll az olyan- egyébként egy osztályteremben előforduló - fizikai behatásoknak, mint karcolás, ütés stb.

A Interwrite TouchBOARD interaktív tábla a magyar nyelvű Workspace szoftverrel érkezik. Nem csupán a szoftver kezelő felülete érhető el magyar nyelven, hanem annak súgója is, továbbá a kézírás felismerő funkció is képes értelmezni a magyar ékezetes karaktereket! A Workspace szoftvert következő cikkeinkben be fogjuk mutatni részletesebben is.

Szintén alaptartozék egy kihúzható mutatópálca is, mellyel a pedagógus kényelmesen dolgozhat a vetített képet ki nem takarva, vagy akár az alsó tagozatos tanulók is elérhetik a tábla tetejét.

DNN Kft.További információ az Interwrite TouchBOARD interaktív táblaáról itt >>> Interwrite TouchBOARD

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: