Közösség - Intézmények

Újabb multimédiás munkaállomások az XCLASS referencia iskolában2011 decemberében a kecskeméti Széchenyivárosi Óvoda és Általános Iskola Arany János Általános Iskolája immáron teljes értékű XCLASS multimédiás és nyelvoktató teremmel büszkélkedhet a Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány által beszerzett újabb 4 munkaállomással.

A 2009-ben megvásárolt rendszer több lépcsőben került bővítésre az alapítvány segítségével és jelenleg egy teljes terem 24+1 munkaállomással áll rendelkezésre az iskola tanulói és tanárai számára. Az intézmény hivatalosan is XCLASS Referencia-iskola státuszban működik, melynek keretei közt több intézménynek is bemutatták már a gyakorlatban a nyelvi és közismereti órákat.

Az iskola büszke arra, hogy lépést tud tartani a modern követelményeknek megfelelően számos területen így a nyelvoktatásban is. A Széchenyivárosi Óvoda és Általános Iskola Arany János Általános Iskolája jó példa arra, hogy kitartással és megfelelő célkitűzéssel bármi megvalósítható.

Miért szeretik a tanárok és diákok az XCLASS multimédiás rendszert? Nézze meg a videót!


További információ az XClass Multimédiás oktatási rendszerről >>> XClass.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: