IKT műhely - IKT az osztályomban

Ingyen karácsonyi zene online éjjel-nappal Aki szereti, annak karácsonyi zene szólhat online, akár éjjel-nappal az internetről - ingyen. A karácsonyi zenék közül többféle stílust is választhatunk, mivel  világ talán legnagyobb online rádiója, a Live365 mintegy 7.000 online rádióműsort kínál, több mint 260 zenei műfajban...

Ahhoz, hogy csak hallgathassuk a kiválasztott állomást, még regisztrálni sem kell. A Live365-on elsősorban angol nyelvű állomásokat találunk, így a karácsonyi zene is az angolszász klasszikusokkal teremthet háttérzenét az ünnepi készülődésben, a ráhangolásban, illetve az ünnepek alatt.

A Live365 ingyenes, ennek fejében kb. félóránként egyperces, vagy rövidebb szöveges reklám szakítja meg a műsort, ami nem zavaró (angolosok nak jó nyelvgyakorlás!) Csekély havi előfizetés mellett azonban ezektől a reklámoktól is megszabadulhatunk és éjjel-nappal szóló, hangulatunkhoz illő zenét varázsolhatunk bárhová (az osztályba is).

Regisztrált hallgatók kedvenc adóikat egy listában gyűjthetik, a kiválasztott állomást weboldalukba illeszthetik. A példa kedvéért íme két, a nap 24 órájában karácsonyi zenét sugárzó állomás két különböző stílusban.


Ingyen karácsonyi zene online éjjel-nappal További információ >>> Live365

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: