Hírek - IKT hírek röviden

100 ingyenes Microsoft szerver csomag gazdát keres A Magyar Köztársaság és a Microsoft az oktatási intézmények licenc ellátásáról érvényes megállapodás szerint, még majdnem 100 szerver csomag ingyenesen igényelhető, OM azonosítóval rendelkező közoktatási intézmények számára...
A szerver csomag tartalma: Exchange Server Standard, SharePoint for Internet Sites Standard, SharePoint Server SQL Server Standard,  System Center Configuration Manager Server.

A licenc igénylésére azok az intézmények jelentkezhetnek, ahol az intézményben legalább 25 munkaállomást hálózatban használnak és az intézmény felkészült az igényelt szerverek bevezetésére és folyamatos üzemeltetésére. A termékek leírását az igénylőlap tartalmazza.

Az igénylőlapot elektronikusan az alábbi email címre juttassák el: msinfo@tisztaszoftver.hu

Az emailre, másolatban szerepeltessék a kapcsolat@webvelem.hu  címet is. A dokumentumok digitalizálásánál figyeljenek a pecsét jól láthatóságára is!

További információ itt >>> Oktatási Intézményeknek Szerver termékek igénylése

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: