Interaktív eszközök - Mobil eszközök

Informatika normatíva - Mindenki szánára elérhető a korszerű digitális oktatástechnika - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésAz informatika normatíva remek forrást biztosíthat ahhoz, hogy szerény költségvetésű intézetek is megismerkedjenek a digitális, interaktív oktatástechnika előnyeivel.

Egy projektorral, egy számítógéppel és a WiiTábla névre keresztelt egyszerű eszközrendszerrel bárki percek alatt interaktív táblát varázsolhat az osztályba...

A szettben megtalálható minden, ami a működtetéshez szükséges: infrakamera, állvány, infratoll, működtető szoftverek és egy olyan linkgyűjtemény, ahol ingyenes, digitális tananyagokat lehet találni.

7+1 ok, hogy bárki belevágjon

  1. egyszerűen, informatikai tudás nélkül is könnyen összeállítható, kezelhető
  2. a diákokat rendkívül érdeklődővé teszi
  3. nem kell hozzá dedikált beruházási forrás
  4. nem kell tovább várni a régen beígért pályázati eszközökre
  5. kiváló lehetőség a digitális, interaktív oktatástechnikával való ismerkedésre anyagi kockázat nélkül
  6. remek lehetőség arra, hogy azok is elkezdjenek dolgozni ilyen eszközökkel, akik még soha nem használtak digitális táblát.
  7. a legolcsóbb megoldás akkor, ha még szükség lenne digitális táblára, de pénz nincsen a fixen szerelt, sokkal költségesebb megoldásra
  8. Most még kedvezőbben juthat hozzá

Tanévnyitó kedvezmény

Tamás Attila, az AVCentrum.hu cégvezetője elmondta, hogy az egyébként is igen kedvező árú szettből szeptember 15-ig további kedvezményeket adnak azoknak az intézményeknek, akik egyszerre több csomagot is vásárolnak.

A rendszer működését az alábbi videó szemlélteti:


A cikk teljes terjedelemben itt olvasható avcentrum.hu

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: