IKT műhely - IKT az osztályomban

Képregény szerkesztő program angol tanításhoz - óravázlatokkal!A Comic Master egy online és ingyenes képregény szerkesztő program, amit kiválóan használhatunk az angol tanításához.

A 10-14 éves korosztálynak szóló képregény készítő program használata nem okozhat gondot a gyerekeknek: a fogd és húzd funkcióval különböző képelosztásokat, háttereket, szövegbuborékokat és képeffekteket alkalmazhatunk és többféle betűstílusbol választhatunk a szövegek írásánál.

Egyszerű regisztráció után a képregényt elmenthetjük és ki is nyomtathatjuk.


A képregény készítő program órai alkalmazása

A Comic Master jó eszköz lehet az általános iskolások angol tudásának játékos fejlesztésére. A képregény készítő programmal még azok a gyerekek is szívesen fognak dolgozni, akik egyébként nem szeretnek angol nyelven írni/olvasni. A Comic Master számos óravázlatot tartalmaz, amit a nyelvtanár azonnal felhasználhat a képregény szerkesztő program tanórai alkalmazásához. 
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábortanárblogok.hu - Válogatás a világ IKT blogjaiból<<< A hír eredetijét itt találtuk.

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: