IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

Tisztaszoftver Program - A Microsoft hivatalos állásfoglalásaA Tisztaszoftver Program még érvényben van, és időt ad a megfelelő tárgyalásokra. Türelmet és a pedagógus társadalom támogatását kéri a Microsoft Magyarország az imént kiadott kommünikéjében.

Az alábbiakban a sajtóanyagot eredetiben olvashatja...

"A Microsoft a magyar oktatási rendszer számára már évekkel ezelőtt kidolgozta legkedvezőbb árú licenckonstrukcióját, ami Tisztaszoftver Program néven ismert. Az oktatási intézmények a Microsoft szoftverek segítségével piacképes tudást adhatnak át diákjaiknak, hallgatóiknak, ami az ország hosszú távú boldogulásának, versenyképességének kulcsa.

A konstrukció folytatásáról tárgyalásban állunk a megfelelő kormányzati szereplőkkel. Jelen szerződés értelmében a megállapodásra legalább 3 hónap áll rendelkezésre, bízunk benne, hogy ez idő alatt sikerül megnyugtatóan rendezni a Tisztaszoftver Program sorsát. Kérjük addig is türelmüket és támogatásukat.

Ezzel párhuzamosan kidolgozzuk azokat a megoldási lehetőségeket is, amelyek az egyedi intézmények számára jelenthetnek kedvező árú beszerzési alternatívát. Folyamatosan tájékoztatjuk Önöket a lehetőségekről, s partnereik leszünk a lehető legkedvezőbb megoldások megtalálásában. A legfrissebb információkért kérjük, látogassa meg a http://www.microsoft.com/hun/oktatas/licenceles/tisztaszoftver/ oldalt.

Jelentős magyar piaci résztvevőként számunkra is létfontosságú, hogy a hazai oktatási rendszer tartalmával és műszaki támogatottsági színvonalával versenyelőnyt jelenthessen Magyarországnak."

Microsoft Magyarország Kft.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: