Vizuális kiegészítők - Webkamerák

Logitech HD Pro Webcam C920 A Logitech bemutatta  webkameráját, amely remekül állja a webkamera tesztet: minden eddiginél egyszerűbben lehet olyan teljes HD, 1080p felbontású videót rögzíteni, mely gyorsabb és folyamatosabb mozgást kínál, és amely akár a kevésbé korszerű számítógépeken is gördülékenyen lejátszható.

Logitech HD Pro Webcam C920„Az emberek egyre gyakrabban támaszkodnak video-kommunikációs eszközökre, hogy kapcsolatban maradhassanak távol élő ismerőseikkel” – mondta Todd Walker, a Logitech termékmenedzsere. „Akár barátainkkal, akár családtagjainkkal vagy kollégáinkkal beszélgetünk, a legjobb, ha tiszta, jó minőségű képen látjuk őket. A Logitech HD Pro Webcam C920 pontosan ezt kínálja, és a Skype-pal való együttműködésünk eredményeképpen ez az első webkamera, ami 1080p videohívásokat biztosít.”

A Logitech HD Pro Webcam C920 teljes HD, 1080p felbontású videót rögzít, ha ismerőseinket a Skype használatával hívjuk, vagy HD 720p felbontásút, ha erre a Windows Live Messengert használjuk. A H.264 videotömörítési technológiának köszönhetően HD 1080p videókat vagy 15 megapixeles fotókat tölthetünk fel egyetlen kattintással Facebook, Twitter vagy YouTube profilunkra (ezekhez regisztráció szükséges). Az 1080p HD videohívásokhoz nem kell mást tennünk, mint letölteni a Skype legfrissebb kiadását, a Skype 5.7 Beta for Windows verziót.

A Logitech Fluid Crystal megoldás teszi a Logitech webkameráját igazán különlegessé. A folyamatosabb és a bosszantó akadozásoktól mentes felvételeken szebb és élesebb képet kapunk, gazdagabb színekkel és tisztább hanggal. A Logitech HD Pro C920 webkamera Carl Zeiss lencsét és 20-fokozatú élesség automatikát kapott, ami a Logitech eddigi legpontosabb és legfürgébb élesség-automatikája. A webkamera a két oldalán ...

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> techline.hu - Új full HD webkamera a Logitech-től

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: