IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak

Ha iPadet használunk, akkor mind a két kezünkre szükség van, hiszen az egyikkel tartjuk a táblagépet, míg a másikkal navigálunk rajta. Persze a különféle iPad-tartók felszabadítják legalább az egyik kezünket, azonban ezekkel általában csak az asztalon tarthatjuk tabletünket.

A SwingHolder viszont még ennél is nagyobb kényelmet kínál. A szerkezet valójában egy átalakított mikrofonállvány, amelynek köszönhetően karosszékben, ágyban, vagy például a konyhában főzés közben a lehető legkényelmesebben használhatjuk iPadünket.

Vannak, akik túlzott elkényelmesedésről beszélnek a SwingHoldert látva, de azért azt se feledjük, néhány mozgássérültnek éppen ez a megoldás jelentheti az iPadezés egyetlen lehetőségét.

Van, aki csak így használhatja az iPadet
Van, aki csak így használhatja az iPadet

A valóban sokoldalú iPad-tartónak egyetlen, ám súlyos hátránya van, az ára. Az árcéduláján szereplő 239 dollárért ugyanis ...

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> techline.hu - Ennél kényelmesebben tényleg nem iPadezhet

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: