Vizuális kiegészítők - Dokumentumkamerák

Új dokumentum kamera modellek az Aver-től Több új dokumentum kamera modellel jelentkezett a dokumentum kamera specialista Aver cég. Az AVerVision M70 és az AVerVision PL50 több százszoros nagyítást, FULL HD kimenetet és PC nélküli órai munkát tesz lehetővé.

A különleges W30, vezeték nélküli és a hattyúnyakú U10-es modellekhez pedig most nagyon kedevezően lehet hozzájutni...

aver-m70AVerVision M70 dokumentum kamera

Az M70-es dokumentum kamera 12-szeres optika nagyításáshoz még 16x digitális zoom is párosul, így majd 200-szoros (192x) nagyítás érhető el, ami lehetővé teszi az A3 nagyságú rajzoktól az egészen parányi, mikroszkópikus objektumok, élőlényekig a kamera kétirányban forgatható kamerafejealá helyezett dolgok kiváló képminőségben való tanulmányozását. A garantált képélményt az 5 megapixeles szenzor és a FULL HD kimeneti felbontás adja.

A dokumentum kamerával ráadásul hibátlan minőségű (30fps) videofelvételeket is készíthetünk - egyetlen gombnyomással - , például egy kísérlet bemutatásakor. 

Az alábbi videó például a kamera alatt mutatja be a kötés alapjait, amit aztán felvétel után számtalanszor vissza lehet nézniavervivsion-pl50AVerVision PL50 dokumentum kamera

A PL50-es dokumentum kamera 16x optikai zoomjának köszönhetően nagyításban túltesz az M70 modellen is (240x) és felülről kétoldalról bevilágító karral van ellátva, és alsó megvilágítóval is rendelkezik, így jól használható diafilmek vagy régebbi írásvetítő fóliák kivetítésére is.

Természetesen ez a dokumentum kamera is FULL HD kimeneti képet ad, és érdekessége, hogy 3 felhasználó profil menthető el rajta, azaz akár 3 oktató/tanár is testre szabhatja beállításait, így azzal nem kell minden használatkor külön pepecselni

Jegyzetek a képen, avagy annotáció a dokumentum kamerával... számítógép nélkül

A bemutatott dokumentum kameráknak - és más AverVision mdelleknek is - az oktatásban különösen jól használható, egyedi tulajdonsága a PC nélküli jegyzetelés lehetősége: akár egy (USB, táv-) egérrel, vagy az AP20 interaktív toll segítségével rajzolni, írni lehet a kivetített képre.

Ez a videó mindenki számára érthető módon mutatja be az annotálási módotA most bemutatott dokumentum kamerák és egy előző cikkben már bemutatott F50-es típus (Mindentudó dokumentum kamera PC nélkül: Az Aver F50-el egyszerűbb, sokoldalúbb és élvezetesebb órákat tarthatunk) is a beépített A+ szoftverrel érkezik. Az A+ egy önálló bemutató készítő program, amivel saját magunk digitális, interaktív órai anyagokat készíthetünk. A Magyarországon forgalmazott modellek az A+ Interactive Software 2 magyar változatával vannak telepítve.

Miniatür hattyúnyakú és vezeték nélküli digitális kamerák kedvező beszerzése

A legkedvezőbb árú, miniatür, de sokoldalú és a TIOP kírásoknak is megfelelő  AverVision U10-es és a W30 vezeték nélküli dokumentum kamerákat előző cikkeinkben mutattuk be (USB dokumentum kamera Az óra feldobásának egyszerű titka a hattyúnyakú AverVision U10-e, Vezeték nélküli dokumentum kamera: AVerVision W30 - Új lehetőségek az oktatásban) , most azért szólunk róla, mert a legjobb áron illetve kedvezménnyel szerezhetők be az év végéig >>> ITT (U10) és ITT (W30)
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: