IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

Skype beszélgetés rögzítése ingyenes programmal A G-Recorder ingyenes programmal egyszerű a Skype beszélgetések rögzítése. MP3 hangfelvételt készíthet Skype-beszélgetéseiről, ami lehet kétoldalú vagy konferencia beszélgetés is.

A program a Skype beszélgetés rögzítésén túl a szöveges üzenetváltások archiválására is alkalmas, sőt a felvételt postázni is tudja...

Mindkét esetben be lehet állítani, hogy a rögzített anyagot elektronikus levél mellékleteként tetszőleges címre elküldje, így webes levelezőt használva bárhonnan meg tudjuk hallgatni a felvételeket, és el tudjuk olvasni az üzenetváltásokat.

A program Windows- és Max OSX rendszereken működik. Az előbbihez  létezik ingyenes változat is, amellyel legfeljebb 10 perc hosszú hangfelvételeket készíthetünk. 

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> techline.hu - Készítsen hangfelvételt Skype-beszélgetéseiről

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: