Hírek - IKT hírek röviden

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak A pletykáknál egy kicsit azért komolyabban vehető információk szerint egy új iPad táblagép járt Las Vegas-ban. Állítólag volt, aki kézbe is vehette.

Minden valószínűség szerint, illetve egész pontosan az iLounge-főszerkesztő Jeremy Horwitz szerint az új iPad külsőleg annyira fog hasonlítani az aktuális, kettes modellre, mint amennyire az iPhone 4S a 4-esre - azaz majdnem teljesen ugyanolyan lesz. Az újságíró szerint bekapcsolás előtt alig lehet megkülönböztetni a kettőt, mindössze a vastagságukban van egy kis eltérés, olyan 1 mm-nyi. Éppen ezért valószínűsíthető, hogy nem iPad 3 jön majd, hanem iPad 2S vagy iPad HD.

Bekapcsolás után viszont durva különbség jelentkezik majd a Horwitz szerint, aki bár nem látta bekapcsolt állapotában a gépet, viszont a külső módosítások hiánya miatt csak arra tud tippelni, hogy a régóta pletykált és várt kijelző-felturbózás lesz az újdonság ereje, erre helyezi majd az Apple is a hangsúlyt.

És amiért nem szabad egy legyintéssel elutasítanunk az egészet: a tavalyi CES első napján az iLounge volt az az oldal, amely bemutatott egy képet az iPad 2 majdnem végleges megjelenéséről. Ez nem jelenti azt, hogy most is egész biztosan úgy lesz minden, ahogy állítják - hiszen akár egy korábbi prototípus is lehetett a most látott új iPad -, de a “légből kapottnál” mindenesetre egy kicsit komolyabb minősítést adhatunk az információnak. Az viszont egyelőre nagyon csak pletyka, hogy a tavaszi után ősszel is jön egy még újabb iPad, egyelőre várjuk csak a tavaszi frissítést.
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> technet.hu - CES 2012 felbukkant az új iPad

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: