IKT műhely - IKT az osztályomban

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Ingyen filmek a neten! Orwell 1984 és az Állatfarm is teljes hosszúságban megnézhető online. Több száz hasonló film címét találhatjuk az Open Culture weboldalon.

 


Ingyen filmek a neten: órai alkalmazás


Az Open Culture weboldalon nem csak ingyenes, a neten nézhető filmeket találunk, mint például George Orwell két híres filmjét az 1984 és az Animal Farm, hanem ingyenes e-könyveket és hangoskönyveket is.Mindegyiket kiválóan lehet használni az angol nyelv tanításához, akár az órán, akár házi feladatként.
 
Ha nem akarjuk lejátszani a teljes filmet, hanem csak egy részletét, akkor használjuk ezt a megoldást >>> Splicd - Hogyan kontrolláljuk egy YouTube videó lejátszás kezdő- és végpontját? ... vagy akár videó egyveleget is készíthetünk az itt leírtak alapján >>> Videók összefűzése, videószerkesztés Így készíthetünk saját videóválogatást YouTube videókból.
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábortanárblogok.hu - Válogatás a világ IKT blogjaiból<<< A hír eredetijét itt találtuk.

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: