Hírek - IKT hírek röviden

1 000 iPad egy amerikai  iskolábanMind az 1.000 tanuló kapott egy-egy iPad táblagépet a Burlingtoni Középiskolában (Burlington High School, USA, Massachusetts, Burlington). Az iskola az elsők között volt, aki másképpen állt a anno a mobiltelefonok (okostelefonok) iskolai használatának kérdéshez is...

Kár lenne kihagyni az oktatást támogató IKT eszközök sorából az olyan eszközöket, ami ma már minden diáknak ott lapul a zsebében - indokolta Patrick Larkin, az iskola igazgatjaa 3 évvel ezelőtti döntést, amikor is a telefonok használatát engedélyezték és ki is használták az iskolában. Ma ott tartunk, hogy mind az 1.000 diákunk kezébe egy iPad táblagépet adtunk. - mondja az innovatív gondolkodású iskola igazgató.

Az iPad programról itt olvashatók további részletek (angol).  Az iskola igazgatója számos kérdésre válaszol ebben a Google Dokumentumban és sokat foglalkozik a témával saját blogjában ITT.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábortanárblogok.hu - Válogatás a világ IKT blogjaiból<<< A hír eredetijét itt találtuk.

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: