Szoftverek - Táblaszoftverek

Interaktív tábla szoftver ínyenceknek: itt az eBeam Education Suite honosított verziója Az eBeam Education Suite és a Scrapbook interaktív tábla szoftver mostantól magyarul is elérhető és legalább 2 olyan különlegességgel bír, ami még az IKT ínyenceket is leveszi a lábáról...

Interaktív tábla szoftver ínyenceknek: itt az eBeam Education Suite honosított verziója

Az eBeam Educatin Suite Scrapbook interaktív tábla szoftver a nemrégiben ITT bemutatott eBeam Engage multimédiás mobil interaktív eszköz táblaszoftvere, amelynek magyar verziójával a napokban jelent meg az eBeam interaktív eszközök hazai képviselete, a Mekka-Interaktív Kft.

A táblaszoftvernek most csak két különlegességét emeljük ki:

eBeam Home - lebegő eszközpalettaLebegő eszközpaletta - Vége a fájlok keresgélésének


Könnyen áttekinthető, igen letisztult, felhaeBeam scrapbook magyarulsználóbarát felülettel rendelkezik, egy kattintással a legfontosabb funkciók elérhetőek. Egyedi megoldás a lebegő eszközpaletta (eBeam Home), amely testre szabható és ahonnan az összes gyakran használt eszközt egy kattintással elérheti a oktató. Az interaktív tábla szoftver galériája minden tanórához hasznosítható tartalmakat rejt.

Tanórák távolról, a távolból - digitális esélyegyenlőség felé a mindennapokban


Az eBeam Educatin Suite Scrapbook interaktív tábla szoftvernek van egy "értekezlet" funkciója amivel ledőlnek a tanterem falai, hiszen akár online közvetíthetjük a táblán folyó munkát, így azok is részt vehetnek az oktatásban, akik vagy akadályozva vannak, vagy éppen egy tervezett távoli kooperáció valósítható meg egy másik tanulói csoporttal.

Az eBeam Engage és szoftvere, az eBeam Education Suite Scrapbook  egyes tulajdonságai újdonságnak számítanak az interaktív táblák és táblaszoftverek választékában. A Mekka-Interaktív mostantól eBeam akkreditált képzést is tud biztosítani az pedagógusoknak.

Az eBeam Education Suite és Scrapbook tábla szoftvert részletesebben is be fogjuk mutatni oldalunkon, addig is nézze meg ezt a kis étvágygerjesztő videót:További információ ITT >>>
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: