Projektorok - Oktatási projektorok

Ultravékony, higanymentes CASIO projektorok okostelefonnal A Casio februárban 3 új vékony, kis súlyú projektort bocsát piacra: XJ-A256, XJ-A246, és XJ-A146.

Az új A4 méretű projektorok vastagsága mindössze 43 mm, tömegük 2,3 kg. Ezek a higanymentes, nagy fényerejű projektorok mindamellett, hogy a Casio Laser & LED Hybrid fényforrását használják, képesek vezetéknélküli prezentációra is egy okostelefonról...

Az okostelefonhoz, vagy más mobil eszközhöz kell aMobiShow® software for AndroidTM, Apple iOS vagy Windows Mobile® .

A Casio forradalmi Laser & LED Hybrid fényforrásainak előnyeit 2010 év eleje óta élvezhetjük, amikor is bejelentésre kerültek az A4 méretű, maximum 3000 ANSI Lumen fényerejű modellek, a környezetre káros higanyt tartalmazó lámpa használata nélkül. A termék azóta nagy hírnévre tett szert.

A februárra várható új modellek ugyanazokra a népszerű jellemzőkre épülnek, mint az előző A4 méretű modellek, úgymint széles látószögű, 2x-es zoom optika az egyszerű installáció érdekében, és a 20 000 órás fényforrás, ami lecsökkenti a karbantartási és működési költségeket. Ráadásul beléptek további erősítő jellemzők: a prezentáció maradék idejének kijelzése, előadás okostelefonról.

CASIO Laser & LED Hybrid fényforrás

Az új projektorok között van 3000 ANSI Lumen fényerejű is, amit a higanymentes fényforrással érnek el, 3 különböző színű alapfény és a DLP® chip segítségével: a vöröset egy nagy fényerejű vörös LED hozza létre, a zöld szín a kék lézer által izzított foszforból keletkezik, a kék pedig a kék lézerfényből.

Prezentáció időzítő számol vissza a képernyőn

A Prezentáció időzítő funkció lehetővé teszi az előadó számára, hogy az előadásából hátralevő időt megjelenítse a képernyő egyik részében. Ha a prezentáció elérte a beállított időt, az időzítő karakterei pirosra váltanak, hogy figyelmeztesse az előadót. Az időzítő max 60 percre állítható be.

Előadás okostelefonról vagy USB meghajtóról

Az XJ-A256, XJ-A246 és XJ-A146 projektorok képesek a vezetéknélküli prezentációra okostelefon, vagy számítógép használatával, amik támogatják a vezetéknélküli LAN (IEEE 802.11 b/g) szabványt, vagy képesek adatit kivetíteni USB meghajtóról. Bizonyos adatokat konvertálni kell a hozzáadott szoftver segítségével, mielőtt az USB-ről kivetítésre kerül.

Energiatakarékos, intelligens fényerőszabályozás

A beépített fényérzékelő automatikusan beállítja a projector fényerejét a környezeti fénytől függően. Ez akár 47%-al csökkentheti az energiafelhasználást. A csökkenés az Eco Mode Level 5 (110 W) fogyasztása és a referenciaként választott Bright Mode (210 W) fogyasztása között értendő.

Széles látószögű lencse, 2x-es zoom képesség

A vetítési távolság széles tartománya érhető el a 2x-es zoom objektív által. Ez nagy rugalmasságot biztosít az installáció során bármely előadótérben, konferenciateremben osztályteremben. A projektorok jellemzője az automata trapéztorzítás-korrekció is, ami elhárítja a projektor helytelen pozícionálásából eredő képtorzítást.

A Casio piacra bocsát 4 alapjellemzőkkel biró új A4 méretű projektort is: XJ-A251, XJ-A241 és XJ- A141.

CASIO projektorokTovábbi információk ITT >>> CASIO projektorok

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: