Hírek - IKT hírek röviden

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak A legmegbízhatóbb vírusvédő programok sorába emelte az egyetlen magyar fejlesztőt a nemzetközi szakma. A Virus Bulletin tesztközpont vizsgálatain megszakítás nélkül már tizenegyedik alkalommal teljesített hibátlanul a VirusBuster rendszere.

A kiemelkedő magyar programozói eredményt a világ számos pontján figyelemmel kísérik, a teszten sikerrel vizsgázó 33 rendszer közül további 8 a hazai fejlesztés technológiáját használta.

A 2011 decemberében végzett tesztek most nyilvánosságra hozott eredményeiből kiderül, a Windows 7 Professional környezetben végzett megmérettetésen az összes 54 induló vírusvédő program közül 21 nem tudta teljesíteni a magas elvárásokat.

A VirusBuster által elnyert VB100% elismerést csak olyan szoftver kaphatja meg, amely azonosít minden vadon terjedő vírust, de egyetlen hamis riasztást sem ad. A verseny nehézségi fokát jól jellemzi, hogy gyakran a legnagyobb nemzetközi vállalatok patinás megoldásai is sokszor elbuknak a vizsgán.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> technet.hu - Magyar szoftverrel védi ki a vírusokat a világ

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: