Kézitáblák - Digitális rajztáblák

Digitális rajztáblák művésztanulóknak - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésDigitális rajztáblák művésztanulóknak

Három új grafikus táblát mutatott be a Trust, melyeket elsősorban dizájnereknek ajánl, de nem professzionális munkához.

A Slimline WideScreen Tablet, a WideScreen Mini Tablet és a Mini Tablet hasznos kiegészítője lehet akár asztali számítógépnek, akár notebooknak, képszerkesztéshez vagy rajzoláshoz. Mindegyikhez tartozik egy vezeték nélküli stylus, vannak rajtuk programozható gombok is.
 
Digitális rajztáblák művésztanulóknak
 
Trust Slimline WideScreen Tablet

A WideScreen Tablet a legnagyobb a három közül, 250 x 150 mm-es kiterjedésű. A széles kialakítás illik az elterjedt szélesvásznú kijelzőkhöz. Két gombos stylusa 1024 nyomásérzékenységet tud megkülönböztetni. Összesen 21 gomb került rá, ezek funkcióit szabadon megválaszthatjuk. Adnak hozzá egy átlátszó lapot is, aminek segítségével például fotókat rajzolhatunk át.

Digitális rajztáblák művésztanulóknak
 
Trust Widescreen Mini Tablet
 

 A WideScreen Mini Tablet és a Mini Tablet már kisebbek, 125 x 70 mm-es, illetve 100 x 70 mm-es mérettel rendelkeznek, így könnyebb szállítani őket és az asztalon is kevesebb helyet foglalnak el. A stylusaik 1024 és 512 nyomáspontot érzékelnek. A három digitális tábla mindegyike kompatibilis a Windows 7 és Vista operációs rendszerekkel. A legnagyobb tábla ajánlott ára 88, a közepesé 38, míg a legkisebbé 36 euró.

Digitális rajztáblák művésztanulóknak
 Trust Mini Tablet  
 
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható prohardver.hu

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: