Hírek - IKT hírek röviden

YouTube bejelentkezés Google fiókkal Mostantól a Google fiókba való bejelentkezéskor a kapcsolódó YouTube fiókba is automatikusan megtörténik a bejelentkezés.

Más szóval, ez azt is jelenti, hogy minden Google fiókhoz - most már automatikusan - egy YouTube csatorna is tartozik. Így ír erről a Google...

"A felhasználóinktól kapott visszajelzések alapján néhány módosítást végeztünk annak érdekében, hogy egyszerűbb legyen a bejelentkezés a YouTube-ra kizárólag a Google Fiók segítségével.

A Google Fiókod segítségével most már bejelentkezhetsz a YouTube-ra, és hozzáférhetsz számos olyan funkcióhoz, amelyeket eddig csak azok a felhasználók használhattak, akik létrehoztak egy YouTube-csatornát. Miután bejelentkeztél Google Fiókod segítségével, "Tetszik" jelzéssel láthatod el a videókat, feliratkozhatsz csatornákra, valamint megjelölhetsz videókat -- és mindezt csupán a Google Fiókod segítségével. Hozzá is adhatsz videókat a Megnézendő videók listájához.

Amíg be vagy jelentkezve, a YouTube rögzíti a megtekintési előzményeket, és az általad megtekintett illetve kedvelt videók, valamint a feliratkozásaid alapján egyéb videókat ajánl figyelmedbe. Percenként 48 órányi videót töltenek fel -- biztosak vagyunk abban, hogy találunk neked még pár olyat, amelyik érdekelhet!

A következő hónapokban további YouTube-funkciók használatát tesszük lehetővé a Google Fiókkal. Jelenleg a YouTube néhány funkciójához (például videók feltöltése, megjegyzések hozzáfűzése videókhoz) továbbra is szükség van egy YouTube-csatornára; ha bejelentkeztél a YouTube-ra a Google Fiókoddal, bármikor létrehozhatsz egy YouTube-csatornát ezeknek a funkcióknak a használatához. Úgy tervezzük, hogy egy idő múlva az összes ilyen funkció működni fog vagy a Google Fiókkal vagy a YouTube-csatornával.

Frissíteni fogjuk a Súgóban található anyagokat, amint további funkciók vehetők igénybe a Google Fiókoddal. Reméljük, hogy élvezed a még inkább személyre szabott YouTube-ot!"

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> Egyszerűbb bejelentkezés a Google Fiókod segítségével

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: