IKT műhely - Facebook

Facebook-statisztika - Hányan és kik lógunk a hu Facebook oldalakon? - A legaktuálisabb adatok a Facebookról A socialbakers oldalon naponta frissítik a Facebook-statisztikákat, így mindig aktuális állapotot találunk, így a hu Facebook adatokról is.

Jelenleg (és továbbra is) az egyesült Államok mondhatja a magáénak a legtöbb Facebook-felhasználót (több mint 155 milliót), Indonézia viszont – hiába nőtt facebookozóik száma – a másodikról a harmadik helyre szorult, mivel megelőzte India.

Mint valami élő organizmus, olyan a legnagyobb közösségi oldal is: szinte pillanatról pillanatra változik, növekszik, egyre többen „kérik felvételüket” a Facebook-társadalomba. Éppen ezért az a lista sem mondható véglegesnek, amelyik például az országok sorrendjét rögzíti annak alapján, hogy hány facebookozó polgáruk van.

Magyarország az előkelőnek mondható 39. helyen található a 213-as listán, nálunk 3,9 millióan látogatják a legnagyobb közösségi oldalt.

Ha valamelyik ország nevére kattintunk, további érdekes, természetesen országspecifikus adatokhoz jutunk a facebookozási szokásokkal kapcsolatban, megismerhetjük a top 5 trendet, a leglátogatottabb média oldalakat, demográfiai adatokat stb.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> techline.hu - A legaktuálisabb adatok a Facebookról

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: