IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

Internetes rádió - Ingyenes internetrádió Google Chrome beépülővel (Radioplayer Live) Internetes rádió hallgatás ingyen:Ha telepítjük az ingyen letölthető kiegészítőt, akkor több ezer rádióadás közül válogathatunk kényelmesen, mert az adók nevén kívül azok logóját és fontosabb adatait is láthatjuk.

Talán már nincs messze az az idő, amikor mindössze egyetlen programot fogunk használni és azzal minden más alkalmazást helyettesíteni tudunk. Ez a program pedig nem lesz más, mint egy böngésző, amit számos kiegészítővel lehet bővíteni. Az ilyen kiegészítőkből már most sincs hiány. A Google Chrome Radio Player Live bővítménye például internetes rádió lejátszót varázsol a böngészőprogramból.

Ha telepítjük az ingyen letölthető kiegészítőt, akkor több ezer rádióadás közül válogathatunk kényelmesen, mert az adók nevén kívül azok logóját és fontosabb adatait is láthatjuk. A Rado Player Live arra is fel van készítve, hogy mondjuk olyan adást szeretnénk hallgatni, amelyik nem szerepel az adatbázisban, így ha ismerjük kedvenc rádiónk elérhetőségét, semmi akadálya, hogy böngészés közben az szóljon.
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> techline.hu - Internetrádió a Google Chrome-ban

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: