IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

Ha sokat ülünk számítógépünk előtt egy jól megválasztott háttérkép nagyban hozzájárulhat jó kedvünkön megőrzéséhez, de a jópofa vagy esztétikus háttérkép munkamorálra kifejtett hatása sem elhanyagolható...

Háttérképek számítógépre sok helyről beszerezhetőek az interneten, de csak kevés ilyen háttérről mondható el, hogy azok jogtiszta képek és nem sért szerzői jogokat. Például ha egy termék is látható egy képen, vagy engedély nélkül szerepel rajta egy személy akkor az a fotó már felfogható jogvédelem alatt álló fotónak.

Válogatott, igényes és jogtiszta háttérképek ingyen tölthetők le a hatterkepek1.com magyar üzemeltetésű oldalról. A képek minimum 1024×768px félbontásúak, de inkább még ennél is nagyobbak.

Az oldalon lehetőség van saját fotók beküldésére is, így napi több százan is láthatják a beküldött és elfogadott fotókat, és az is lehet, hogy ebből jó páran letöltik és háttérképként fogják használni.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább az oldalra >>> hattérképek

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: