IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

Gyermekbiztonság - Itt a gyerekbiztos iPad tok (videó) A gyermekbiztonság az iPaddel is fontos! Az iPad nem csak a felnőtteknek csábító, a gyerekek is érdeklődnek iránta, hála a sok játéknak és az izgalmas oktatóprogramoknak.

Ám míg egy felnőtt általában minden rezdülésre odafigyel az iPad használata közben, nehogy megsérüljön a méregdrága tablet, addig egy gyerek nem biztos, hogy a játék hevében ezzel van elfoglalva.


Az imore.com videójából, megismerhetjük a Griffin Crayola Trace & Draw for iPad 2 tokját, amely kicsit túl is mutat az egyszerű iPad tokok lehetőségein: rejt egy tolltartót is, hiszen egy ingyen letölthető kis alkalmazással még jópofa rajzok papírra másolása is megoldható. Emellett elég hatékonyan gondoskodik a készülék teljes védelméről, miközben a használhatóság nem szenved csorbát. Arra viszont lehet, hogy nem árt felhívni a gyerkőcök figyelmét, hogy tok nélkül nem mindent lehet megtenni az iPaddel, amit a tokkal együtt még elvisel a tablet...
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> techline.hu - Így tehetjük gyerekbiztossá az iPadet

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: