Hírek - IKT hírek röviden

Az Apáczai Kiadó virtuális kikötői a Facebookon Egyszerre két Facebook oldalt is nyitott az Apáczai Kiadó. A két oldalon más-más célokkal szeretne a Kiadó online közösséget építeni...


Az Apáczai Kiadó közösségi oldalán (>>> Apáczai Kiadó) elsősorban az Apáczai Kiadóhoz kapcsolódó hírekkel, szakmai újdonságokkal, termékekkel találkozhatnak a pedagógusok.

Nagyszünet - A virtuális "Kultúr-kikötő"

A Nagyszünet kimondottan a pedagógusok számára készült Facebook oldal, amolyan virtuális "kultúr-kikötő", ahol olyan aktuális témákról számolnak majd be rendszeresen, amelyek érintik, érdeklik és - reményeik szerint - szórakoztatják is a pedagógusokat.

 

Az Apáczai Kiadó a Facebookon keresztül teret ad egy új és sokszínű pedagógus közösség kialakulásához, és abban bízik, hogy az oldalon egy komoly szakmai fórum jön létre, ahol egy gombnyomással tapasztalatokat, híreket oszthatnak meg egymással a pedagógusok.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: