Hírek - IKT hírek röviden

Most már biztos! Folytatódik a Microsoft Tisztaszoftver Program

Folytatódik a Microsoft Tisztaszoftver Program! Mint a Tisztaszoftver.hu alább idézett közleményéből is kiderül, az intézmények a tényleges megállapodási dátumtól függetlenül továbbra is folyamatosan jogszerűen használhatják a megállapodásban biztosított Microsoft termékeket.

A megállapodás megszületéséről az NFM tájékoztatja majd a közoktatási intézményeket...

Mint a Tisztaszoftver.hu alább idézett közleményéből is kiderül, az intézmények a tényleges megállapodási dátumtól függetlenül továbbra is folyamatosan jogszerűen használhatják a megállapodásban biztosított Microsoft termékeket. A megállapodás megszületéséről az NFM tájékoztatja majd a közoktatási intézményeket.

Az alábbi hír a http://www.tisztaszoftver.hu oldalon megtalálható:

„Tájékoztató a Tisztaszoftver megállapodás alá tartozó Microsoft licencek használhatóságáról

A közoktatási intézmények licenc ellátására vonatkozó megállapodás meghosszabbításáról folyó tárgyalások a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Microsoft között folyamatban vannak.

A tárgyalások lezárásáig, illetve további hivatalos értesítésig (ami előreláthatóan hamarosan megtörténik) a programban használt szoftverek licencei az intézmények számára felhasználhatóak, telepíthetőek.

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Kormányzati Informatikáért Felelős Helyettes Államtitkárság”
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

 

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... További információk >>> http://www.tisztaszoftver.hu

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: