Hírek - IKT hírek röviden

Megérkeztek a youtube.hu zenék filmek és videók Elindult a youtube.hu A magyar domain alatt futó videómegosztó lényege, hogy elsősorban magyar tartalmakat (youtube.hu zenék filmek és videok ...) ajánl fel a youtube.hu oldalra látogatóknak.

Többek között az MTVA és a TV2 saját gyártású műsorai archívumának egy része hivatalosan is megjelenik a magyar felhasználókra szabott szájton. A Google további tartalomszolgáltatókkal és szervezetekkel, a Sziget Kulturális Szervezőirodával, a Jégkorong Szövetséggel, az 1g Records, a CLS Records és a Tom Tom Records kiadókkal, valamint a WMMD hazai digitális zenei tartalomaggregátorral is megállapodott arról, hogy az indulásra saját csatornát indítanak az oldalon - írja az itcafe.hu.

Azt, hogy mit töltenek fel a csatornájukra, természetesen a tartalom-előállítók maguk döntik el. A TV2 például a YouTube TV-n azokból a tartalmakból válogat, melyek a saját weboldalán is elérhetők, tehát kevesebb anyagot visznek a videómegosztóra, mint ami náluk elérhető. „A célunk az, hogy egyedi tartalmaink, melyek eddig jogszerűtlenül kerültek fel a YouTube-ra, a jövőben saját szerkesztésünkben jelenhessenek meg" – mondták. A zenei kiadóktól az várható, hogy az általuk képviselt zenészek videoklipjeit, koncertfelvételeit fogják publikálni. 

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: