Hírek - IKT hírek röviden

picture Az Európai eTwinning Díjakért folyó verseny célja a példaértékű, Információs és Kommunikációs Technológiákat (IKT-kat) felhasználó iskolai együttműködési projektek kitüntetése.

Örömmel mutatjuk be azon projekteket, amelyek a versenyre benevezett több mint 300 projekt közül első helyezést értek el a három korosztályi, valamint az öt különleges kategóriában. E projektek résztvevői kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, és alig várjuk, hogy munkájukat személyesen is elismerésben részesíthessük a 2012-es eTwinning Konferencia keretein belül, március 29-én megrendezésre kerülő különleges díjátadó ünnepségen.  

Idén egy új, „2012 legjobb eTwinning projektje” elnevezésű díjat is átadunk. Ennek a díjnak a nyertesét az eTwinning program valamennyi Nemzeti Szolgáltatópontja választja ki szavazás útján az összes kategória győztesei közül. E díj nyertesét is a berlini díjátadó ünnepség során hirdetik majd ki.

De ne is szaporítsuk tovább a szót, íme a 2012-es győztesek! ...

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> e-Twinning Díjak 2012

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: